Sportosan jubilált a Közgáz


2010-03-26 15:16:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportosan jubilált a Közgáz főképe
Idén 70 éves a kereskedelmi és közgazdasági oktatás Pápán. Ebből az alkalomból az iskola jubileumi hetet tartott az intézményben, melynek kulturális részét iskolatörténeti kiállítás, iskolatörténeti viadal, szakmai megmérettetés valamint Jókai prózamondó verseny képezte. Emellett természetesen a sport is központi szerepet kapott. Hétfőn röplabda, kedden fiú labdarúgás, szerdán floorball, csütörtökön pedig lány labdarúgás színesítette a kínálatot. Mindegyik sporteseményből aktívan kivették részüket nemcsak a házigazdák, hanem a város középiskolás csapatai is. A röplabdát az egykori NB II-es alakulat nyerte, a fiú focin és a floorballon is a Közgáz együttese diadalmaskodott, a lányok kispályás labdarúgását pedig a PGSZKI tagintézménye, a Mező nyerte.

A jubileumi hét a ma este 18 órakor kezdődő gálaműsorral zárul, a helyszín a JMK színházterme.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!