Sakk: Újabb pápai sikerek az asztaloknál


2015-11-24 13:51:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Újabb pápai sikerek az asztaloknál főképe
A Szabadgyalog SE sakkozói az elmúlt hétvégén két bajnokságon is részt vettek. Az első megmérettetés Kapuváron indult, ahova évek óta visszajárnak a versenyzők és jó szokásukhoz híven idén sem jöttek haza jó eredmények nélkül. - A 2000-2003-ban születettek kategóriájában Domonkos Eszter aranyérmes lett, ifjúsági játékosként a felnőttek között induló Margl Roland a képzeletbeli dobogó második fokára állhatott fel, míg Farkas Dorina nyakába bronzérem került – sorolta az eredményeket Kiss Csaba elnök, aki hozzátette, a Margl Roland, Besenyi Tibor, Döbrönte László összetételű felnőtt csapat Domonkos Eszterhez hasonlóan szintén első lett, a dobogós helyezésről Tardos Luca és Hetyei Dániel pedig az utolsó fordulóban maradt le.
Az egyesület ’B’ csapata a Veszprém megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójában Révfülöpre utazott, akiket a bajnokság rajtja előtt a mezőny második feléhez tartozónak tituláltak, de az ’A’ csapat elleni egy héttel ezelőtti fordulóban mutatott jó játékukkal erre rácáfoltak. - Ezúttal Révfülöp nyerte a mérkőzést 7.5 - 4.5 arányban, visszavágva ezzel a múltkor az erősebb csapatunktól elszenvedett vereségért. A ’B’ csapatunk így továbbra is az utolsó, azaz a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán, az ’A’ csapat mérkőzését elhalasztották – mondta Kiss Csaba.
Az egyesület elnöke arról tájékoztatott, december 13-án mindkét csapatuk itthon játszik, az ’A’ csapat a Bányászt fogadja, a ’B’ csapatuk a Kelet-Balaton (Balatonalmádi) csapatát látja vendégül, előtte – november 28-án - pedig a Veszprém Megyei Általános Iskolás csapatbajnokságban az egyesület általános iskolásai ülnek le az asztalokhoz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!