Szülinapi sparring party


2015-11-23 20:48:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szülinapi sparring party főképe
A Koko-Gym KSE az elmúlt hétvégén két fontos eseményről is megemlékezett. Az egyesület vezetője, Korpics Gábor november 21-én ünnepelte születésnapját, aki húsz évvel ezelőtt épp ezekben a napokban kezdte a thai-boksz edzéseket. E két jeles évforduló kapcsán szülinapi sparring jellegű küzdelmeket rendeztek a Küzdősport Centrumban, melyre a pápai és környékbeli egyesületek, testvérklubok is meghívást kaptak. Két perces menetidőkkel, védőfelszerelésben barátságos küzdelmek zajlottak, ami azért is jó volt, mert ezúttal nem klubtársakkal küzdöttek a sportolók.
- A közel három órás edzésen álló-, és földharc küzdelmek egyaránt zajlottak - ismertette a programot a jubiláló Korpics Gábor. Több edzőbarátommal többször beszéltünk már arról, hogy kevés a sparring, vagyis edzéskörülmények közötti gyakorló küzdelem, mely során igyekszünk felkészíteni a srácokat az éles meccsekre, arra gondoltunk, ez kiváló alkalom, hogy hagyományt teremtsünk. Természetesen nincs vérre menő küzdelem, technikai harc folyik, nem ismert ellenfelekkel, korábbi harcostársakkal, baráti hangulatban. A pápai és a győri szakosztály mellett Keszthelyről és Mosonmagyaróvárról is érkeztek hozzánk versenyzők, Pápáról többen is ígérték, hogy ellátogatnak hozzánk, őket az edzés második felére várjuk. A lényeg az, hogy gyakoroljunk, tanuljunk egymástól.
A nap sikere kapcsán a szervezők azt mondták, ezentúl minden második hónapban megrendezik a sporteseményt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!