Új útra lépnének a serdülők


2015-11-19 10:41:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új útra lépnének a serdülők főképe
Az országos serdülő kézilabda bajnokságban a Bakonyerdő Pápa alakulata az őszi szezonban már az ötödik veszprémi érdekeltségű csapattal mérkőzött meg, ezúttal Veszprém KKFT-vel. A házigazdák ezúttal sem számítottak esélyesnek, hiszen ellenfelük tíz mérkőzésen mindössze két vereséget szenvedett el, nyolc győzelmének köszönhetően pedig a dobogó harmadik fokán állt, a mieink a 9. helyről várták a mérkőzést. Azt a meccset, melyet nem kezdtek rosszul a pápaiak, tíz perc játék után még 6-6-ot mutatott az eredményjelző. A negyed derekára azonban átvette az irányítást a Veszprém, a pápaiak a rövid kispad miatt keveset tudtak cserélni, hat perc pápai gólcsend következett öt vendég góllal, 6-11 után sikerült ismét a mieinknek a kapuba találni, 10-18-al fordultak a felek. A második játékrészben sem változott a játék képe, a Veszprém fokozatosan húzott el ellenfelétől és végül megérdemelt, magabiztos győzelmet aratott. Kapcsándi Kristóf munkahelyi elfoglaltságok miatt a továbbiakban nem tudta vállalni a csapat edzéseit és irányítását, így a fiatalokkal a továbbiakban a külföldről hazatért Kapcsándi Zsolt foglalkozik.
- A héten kezdtük a gyerekekkel a munkát, és mivel a serdülő csapattal jó ideig nem én foglalkoztam, sok játékost nem is ismerek, így a mostani időszakot arra használjuk fel, hogy mindenkit megismerjek, és a régebbi játékosokon lássam mik azok, amikben többet tudnak. Újra kell szervezni és gondolni a serdülő csapatot, ehhez azonban idő kell. Láttam pozitívumot, az viszont nyilvánvaló, hogy kevesen vagyunk, ezen mindenképp dolgoznunk kell. Sérültjeink, hiányzóink vannak, azon kell munkálkodnunk, hogy minden posztra két játékosunk legyen.

Bakonyerő Pápa - Veszprém KKFT 14-31 (10-18)

Pápai gólszerzők:
Tóth Dávid 4
Farkas Patrik, Horváth Martin 3-3
Koncz Benedek 2
Áldozó Soma, Csanádi András 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!