Elmozdult a holtpontról az ügy?


2010-03-25 15:19:49  | cikk:  | 


Gőgös Zoltán tegnapi sajtótájékoztatóján - amelyen a kormányülés 83-as úttal kapcsolatos döntését ismertette - elhangzottakról kérdeztük dr. Kovács Zoltán polgármester.

- A közlekedési kormányzat korábbi álláspontjához képest - amely nem tartotta indokoltnak azt, hogy a város területén kívül jussanak el a kamionok a repülőtérhez - lényeges elmozdulás a 2001-2002 körül egyszer már napirenden lévő terv újragondolása. Az előkészítéshez rendelt 50 millió forint a szükséges beruházási érték 10 százaléka, a maradék 90 százalékot később kell biztosítani a programhoz. Továbbra is az az álláspontom, hogy a 83-as út Pápa-Győr közötti szakaszát a szükséges települési elkerülő utakkal, új - Takácsit elkerülő - pápai bevezető szakasszal kell megépíteni.

Kapcsolódó cikk:


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!