Tomi kutyáért gyűjtöttek a jótékonysági gálán


2015-11-14 22:13:06  | cikk: pgya  | 


Tomi kutyáért gyűjtöttek a jótékonysági gálán főképe
Az állatkínzást ma már a törvény büntetni rendeli, mégis gyakran találkozhatunk az utcán kóborló, kidobott, megkínzott, gazdátlan kutyával, macskával. Ezeken a szerencsétlen párákon segítenek a Második Esély Állatmentő Csoport önkéntesei, akik pénzt, időt és energiát nem sajnálva próbálják az állatok sorsát jobbra fordítani. Elsődleges céljuk, hogy az elkóborolt állatok visszakerüljenek gazdáikhoz, vagy hogy védenceik tisztességes körülmények között gyógyuljanak meg és ivartalanítva, chipelve várják, s találják meg új otthonukat. Mindezen tevékenység azonban rengeteg pénzbe kerül, ezért szervezték meg most már második alkalommal a „Második esély” jótékonysági gálát, amelynek teljes bevételét egy Tomi nevű, medencecsonttörésben szenvedő kiskutya gyógyítására fordítottak.

Aldó és Macsó is nagy sikert aratott a jótékonysági esten

Színvonalas és változatos művészeti produkciót kínáló gálaműsorral hívta fel az állatbarátok figyelmét a Sanogenesis Alapítvány Második Esély Állatmentő Csoportja péntek este a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében. A műsort Szegediné Murai Dóra, az alapítvány rendezvényszervezője állította össze.
A pápai művelődési életben ismerősen csengő művészek és amatőr művészeti csoportok nevével fémjelzett műsor egész estés szórakozást nyújtott az állatbarátoknak. A fellépők sorában ott volt a Black Bunny Rock and Roll Club, a Munkácsy Zenestúdió, a Balance Dance Team, Piller Károly, Lengyel Andrea és nem utolsó sorban Kocsis József törzszászlós, Aldó és Macsó névre hallgató, tiszteletet parancsoló belga juhászkutyáival. A pápai rendőr érdekes előadásával ismertette meg a két rendőrkutya nem mindennapi életét. A jótékonysági est nemes céljához Gyurom János fotóművész is hozzájárult, aki két fényképe eladásából származó bevételt ajánlotta fel Tomi kutya gyógyítására.

Tomi, hála a jótékonykodóknak már lábadozik a műtét után (Forrás: facebook)

A műsort Szabó Helga vezette le, aki felhívta a közönség soraiban ülők figyelmét, hogy további lelkes segítőket vár a csoport, akik segítenek az állatok körüli teendőkben.
A négy hónapos Tomi kutya operációja, akinek a medencecsontja hét helyen tört el, Győrben meg is műtötték a szombati nap folyamán, állapotához képest jól van, a szervezők a legnépszerűbb közösségi oldalon számoltak be a fejleményekről megköszönve mindenkinek a hozzájárulását.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!