Három góllal alulmaradt a Kilián DSE


2015-11-08 17:29:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három góllal alulmaradt a Kilián DSE főképe
Az őszi szezon utolsó hazai találkozóján bár a félidőben még döntetlenre állt, a Szombathely II. elleni találkozó végén háromgólos vereséget szenvedett a Kilián DSE gárdája. A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság ötödik fordulójában a vasiak elleni két félidőt három győzelemmel, egy vereséggel a negyedik helyről várták a mieink, ellenfelük az ötödik pozícióban tanyázott. Az első félidőben nem játszott rosszul a Kilián, egy-két góllal végig vezetett, az utolsó három percben azonban 16-13 után három vendég találattal döntetlen állásnál vonulhattak pihenni a játékosok. A második félidőben a sok technikai hiba megbosszulta magát, és a játékrész közepén a Szombathely négy góllal meglépett, a hazaiak a jó hajrá ellenére sem tudtak visszakapaszkodni, három góllal az ellenfél jobbnak bizonyult.

Kilián DSE – Szombathely KKA II. 30-33 (16-16)

Koncz János: A küzdeni akarással nem volt probléma, azonban sok rossz döntést hoztunk. Minden csapat életében van olyan mérkőzés, amikor semmi nem akar összejönni, ez történt velünk meg ma. Rengeteg technikai hibánk volt, eladott labdák, elcsúszások a védekezésben, kihagyott ziccerek, figyelmetlenség, ez mind hozzájárult a vereséghez. Ettől függetlenül nem vagyunk elkeseredve, van már három győzelmünk idén, igaz most négy idegenbeli összecsapás következik, de ezeken is szeretnénk növelni a nyert meccseink számát.

Pápai gólszerzők:
Pődör Patrícia 9
Koncz Lilla 7
Nagy Zsófia, Bolla Enikő 5-5
Nagy Dalma, Szabó Hanna, Bolla Tímea, Beszpréminé Bolla Anikó 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!