Munkáspárt: 45 százalékos adót a milliárdosoknak!


2015-11-07 18:16:04  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Munkáspárt: 45 százalékos adót a milliárdosoknak! főképe
A Munkáspárt széleskörű kampányt indított a dunántúli lakosság megszólítására, támogatásának megszerzésére – jelentette be Thürmer Gyula, a párt országos elnöke a Kossuth utcán tartott sajtótájékoztatóján.
A politikus kifejtette: 2018-ban a választópolgároknak dönteniük kell Magyarország további jövőjéről, a Munkáspárt pedig alternatívát kíván nyújtani a többi párttal szemben. – A Munkáspárt az idei évben részt vett mindkét Veszprém megyei időközi választáson. Bízunk benne, hogy megerősödünk ebben a térségben – hangsúlyozta Thürmer Gyula.
Mint mondta, legfőbb célkitűzésük, hogy az ország lakóinak egyszerű, biztos élete legyen: mindenkinek legyen munkája, minden embernek legyen lehetősége a tisztességes életre. – Azt akarjuk, hogy az embereknek kiszámítható jövőjük legyen, ne kelljen külföldre menniük dolgozni, és kellő biztonságérzettel rendelkezzenek. Azonban nem a munkahelyteremtés az egyetlen célunk. Úgy látjuk, Magyarországon megoldatlan az egészségügy helyzete. Véleményünk szerint a megtermelt jövedelem legalább tíz százalékát az egészségügyre kellene fordítani, további 10 százalékot pedig az oktatásra kellene költeni. A Munkáspárt úgy véli, hogy a terheket is igazságosan kellene elosztani – fogalmazott a pártelnök.
Továbbá a Munkáspárt többek között azt szeretné, ha hazánkban 200 ezer forint lenne a minimálbér, mindenki számára ingyenes lenne az Internet-hozzáférés, a milliárdosok pedig egyszeri, 40 százalékos vagyonadót fizetnének. – Aki többet keres, fizessen több adót. A milliárdosok, a szupergazdagok adója legyen 45 százalék – jelentette ki Thürmer Gyula, aki pápai látogatása alkalmával találkozott Áldozó Tamás polgármesterrel is. – Véleményt cseréltünk a város életéről, emellett a Munkáspárt támogatásról biztosította a polgármestert minden olyan erőfeszítésében, melyek az itt élők életkörülményeinek javítására irányulnak – jegyezte meg a Munkáspárt vezetője.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!