Két győzelemmel távozott a Veszprém


2015-11-07 14:27:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két győzelemmel távozott a Veszprém főképe
Az U15-ös és az U14-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban is nehéz két félidő várt a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapataira. Horváth Imre tanítványai ugyanis a 9. helyen várták a kezdést, az ellenfél pedig az a Veszprém volt, mely az eddig lejátszott tíz mérkőzéséből mindössze egyet veszített csak el. Bajnoki címre esélyesként játszott az első félidőben a veszprémi csapat, mely fél óra alatt eldöntötte a három pont sorsát, ekkor már hat góllal vezettek Palotai Nándor tanítványai. A második félidőben is uralták a játékot a két PELC neveléssel – Molnár Tamással és Molnár Balázzsal - felálló piros mezes vendégek, Kovács Máté révén azonban sikerült a becsületgólt megszerezni a hazaiaknak, 9-1 lett a végeredmény.

PELC U15 – Veszprém 1-9 (Gsz.: Kovács ill. Simon 2, Mosonyi, Molnár T. 3, Molnár B., Hoffer 2)

Horváth Imre: Játékban előrébb tartanak a veszprémiek, még ilyen arányban is megérdemelten nyertek. A srácok tartottak ettől a meccstől, és a második percben bekapott gól után teljesen megzavarodtak, nem azt játszották, amit megbeszéltünk, és amit tudnak. Megyünk tovább, két nehéz meccs van hátra az őszi szezonból, igyekszünk kihozni belőlük a legtöbbet.

PELC U15: Pintér (’41 Bella) – Engelrt (’69 Kapcsándy), Ábrahám, Szívós, Varga (’41 Töreki)– Kovács, Bankó, Szántó (’69 Böröcz), Janás (’41 Pénzes) – Szász (’41 Pődör), Fodor

Forsthoffer Tibor csapata hat győzelemmel, egy döntetlennel, három vereséggel a forduló előtt az ötödik helyen állt, ellenfelük is jól szerepel idén, hiszen nagy csatát vívnak a Sopronnal az első helyért. Az összecsapáson az első játékrészben Schőnig és Papp révén kétgólos vezetést szerzett a Veszprém, a második félidő 26. percében Körmöndi Dániel szépített, a 3-1-es vendégsikert egy minutummal később Kertész állította be.

PELC U14 – Veszprém 1-3 (0-2) Gsz.: Körmöndi ill. Schőnig, Papp

PELC U14: Schüld (’51 Nagy) – Császár (’44 Schermann), Burdi, Németh (’58 Nagy), Gombás (’58 Cser) – Tóth (’44 Körmöndi), Cseke, Galler (’58 Tóth), Hauser – Németh, Keresztes (’47 Horváth)

A bajnokság november 14-én Sopronban folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!