Beindult az őszi szezon a Patent Griff SE-nél


2015-11-04 11:29:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Beindult az őszi szezon a Patent Griff SE-nél főképe
Ahogy azt már a Patent Griff SE szakosztályaitól megszokhattuk, az egyesület tagjai szinte minden héten részt vesznek valamilyen rendezvényen. Az ősz beköszöntével az ökölvívó szakosztály a saját rendezésű sikeres gálája után pofonpartin vett részt Székesfehérváron, ahol tét nélküli, versenyszituációkat modellező szemináriumszerű meccseken léptek kötelek közé. Ezután a Judo a Pápai Sportért Alapítvány felajánlásának jóvoltából sikerült az egyre jobban felszerelt edzőtermek padlózatát felújítani, a szőnyegeknek köszönhetően még biztonságosabban készülhetnek a bokszolók, és ahogy azt Bolla Péter edzőtől megtudtuk, hamarosan újabb edzőterem újul meg. Közben természetesen a versenyektől sem maradnak távol, a karate szakosztály hét versenyzője legutóbb a Magyar Karate Szövetség utánpótlás magyar bajnokságán szerepelt.
- Elég hosszú és eredményes felkészülés van mögöttünk, úgy gondolom, ez mutatják az elért eredmények is. A 400 versenyzőt felvonultató Bushido Kupán hét versenyzőnk közül Major Bence arany-, Szigeti Panna és Bóka Viktória ezüst-, Cheyenne Dokter, Benkő Ármin és Tamás Benedek bronzérmet szerzett. Nagyon elégedett vagyok a szereplésükkel, izgalmas, hajtós küzdelmeket láthattunk, a gyerekek sokat erősödtek, fejlődtek, jó felkészülés volt a két hét múlva esedékes MKKSZ utánpótlás bajnokságra.
Bolla Péter hozzátette, Pápa, Mersevát és Celldömölk után felkérésre Ugodon is új csoportot indítottak, és örömmel újságolta, hogy a nyitóedzésen közel 30-35-en vettek részt, közülük 15-en jelezték a foglalkozás után, hogy szeretnének az egyesülethez csatlakozni. A karatékák következő megmérettetése november 14-én Tarjánban lesz, ahol az utánpótlás magyar bajnokságot rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!