Lantai Balázs a Balatonfüred régi-új edzője


2015-11-03 13:14:48  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Lantai Balázs a Balatonfüred régi-új edzője főképe
Az elmúlt fordulók sikertelenségei miatt november 2-án közös megegyezéssel szerződést bontott Földesi Károly edzővel az NB III nyugati csoportjában szereplő Balatonfüred együttese. A vezetőség hamar meg is találta a menesztett tréner utódját, választásuk a Balaton-partiak korábbi szakvezetőjére, Lantai Balázsra esett. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club utánpótlás edzője 2008 és 2012 között már irányította a csapatot, mostani megbízatása a szezon végégig szól. Tóth Péter, a PELC ügyvezetője azt mondta, Lantai Balázs kinevezése nem befolyásolja az utánpótlás klubnál betöltött szerepét.
- Lantai Balázs továbbra is főállású utánpótlásedző az egyesületnél, szeretné is folytatni az elkezdett munkát, az edzéseket is ő irányítja, az elképzelhető, hogy amennyiben időpont ütközés miatt nem tud leülni az U17-es csapat kispadjára, vagy nem tud az U12-es kerettel a Bozsik tornákra elutazni, egy másik tréner ugrik be a helyére, de a jövőben is számítunk a munkájára. 

A Balatonfüred jelenleg négy ponttal sereghajtó az NB III-as bajnokságban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!