Óriási siker az Éjszakai Sportnapon


2010-03-24 22:51:32  | cikk: Tóth Tamara  | 


Kedden este a város összes középiskolájából érkeztek diákok versenyezni és játszani az immáron hatodik alkalommal megrendezett Éjszakai Sportnapra. A Jókai Mór Művelődési Központ, az ÁNTSZ Pápai Kistérségi Intézete, az Iskolavédőnői Szolgálat, a Fidelitas Pápai Csoportja, a Gyermekjóléti Szolgálat és a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás közösen szervezte meg az éjszakába nyúló sportprogramokat.
A rendezvény olyan jól sikerült, hogy a középiskolások még hajnali fél kettőkor is küzdöttek a kispályás foci bajnoki címéért.
A Hét Csillag Egyesület, a Rebel-Lion Tánc-Sport Egyesület, a Dirty Place Break Tánccsoport, a Black Bunny Rock and Roll Club, és a Balance Hip-Hop látványos bemutatói megalapozták az amúgy is izgatott hangulatot, majd Áldozó Tamás alpolgármester köszöntése után végre elkezdődhetett a játékos versengés az iskolák között.
- Az egyik irigylésre méltó tulajdonsága a sportnak az, hogy közösségeket teremt és amellett, hogy nagyon egészséges, amellett, hogy véresen komoly dolog, de ugyanakkor játék is, valahol mégiscsak buli - mondta az alpolgármester.
Volt asztali jéghoki, asztali tenisz, sakk, szellemi vetélkedő sportos kérdésekkel és bajnokságok: kispályás foci, tollaslabda, streetball.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!