Halloween parti a Várkertfürdőben


2015-11-01 17:35:09  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Halloween parti a Várkertfürdőben főképe
Boszorkányok, vámpírlányok, zombi kisasszonyok, Gostface és Drakula gróf is részt vett a Várkertfürdő Halloween partiján péntek éjjel. A létesítmény folytatva a nyár közepén újraindított éjszakai fürdőzés sorozatot ezúttal a kelta néphagyományból világszerte népszerűvé vált Halloween ünnep kapcsán várta a vendégeket egy mókás rendezvényre.

Mécsesek világították be a medenceteret

A kapunyitásra már több jelmezes fiatal gyűlt össze a termálfürdő aulájában, sok fiatal lány stílusos arcfestéssel érkezett, és egy család is vállalta a mókás bemutatkozást. A termálmedence körül ezernyi mécses szórta meleg sugarát a félhomályosra sötétített fürdőben, a gerendákról narancs-fekete lufik mosolyogtak lefelé, és mindenütt halloween tökök vigyorogtak vagy vicsorogtak a fürdőzőkre. A kiúszó medencét fáklyák világították meg a csaknem teliholdas éjszakán, a fallabda pályán pedig sejtelmes fénybe öltözve várta a jövőre kíváncsiakat a fürdő boszorkánya.
-Nagyon örülünk, hogy ismét sok fiatal élt az éjszakai fürdőzés lehetőségével, bízom abban, hogy ezúttal is jól érzik magukat. Igyekeztünk a Halloween hagyományaira építve egy stílusos bulit szervezni, és köszönet azoknak, akik mókás kedvüket elővéve jelmezben érkeztek – mondta el Nagy Zsolt vezérigazgató.

A Várkertfürdőnek házi szelleme is volt

A jelmezes vendégekről fotó készült – ez alapján zajlott a verseny –, és minden álarcban, jelmezben érkezőt véres szem koktéllal vendégelt meg a fürdő. Az éjszaka folyamán játékos vetélkedő is zajlott, a kérdések természetesen a Halloweenhez és a szellemes filmekhez kapcsolódtak.

Véres szem koktél - kissé bizarr, de stílusos kiegészítője volt az éjszakának

Németh Laura testvérével és barátaival érkezett Ösküről a Várkertfürdőbe. Mint mondta, gyakran járnak ide fürödni, de ez az első, hogy éjszakai fürdőzésen is részt vesznek. A fiatal lány látványos arcfestéssel érkezett – amit saját maga készített -, barátja pedig a Sikoly című film szellemét idézte meg – még a medencében is. A véres szem koktélt kissé különösnek találták, a boszorkányt viszont nagy ötletnek vélték, jósoltattak is vele.

Zombi kisasszonyok
A jelmezversenyt végül a Dani család nyerte, apuka, anyuka és leányuk, Xénia már a bevonulásukkal feltűnést keltettek. Dani Tamás Drakulának öltözött, felesége csúcsos kalapot viselő boszorkány jelmezt húzott, Xénia pedig a cukros koponyát testesítette meg. Elmondásuk szerint nagyon tetszett nekik a jelmezes buli ötlete és ők mindig szívesen benne vannak az ilyen mókákban. A jelmezeket Xénia tervezte meg, szülei pedig vele együtt ötleteltek. Jutalmuk a Várkertfürdő kényeztető ajándékcsomagja volt, mely a belépőn túl szauna és masszázs jegyet is tartalmazott.

A Dani család: Cukros Koponya, Boszorkány és Drakula gróf
Az éjfélig tartó bulin termálfürdő kellemes melege mellett a kiúszó medence ködös párájában is megmerítkeztek a vendégek, kihasználva a különleges fürdőzési lehetőséget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!