Az első félidőben eldőlt a meccs


2015-10-26 17:07:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az első félidőben eldőlt a meccs főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság október 25-ei játéknapján a Bakonyerdő Pápa Budaörsre látogatott, ahol a Tatabánya U23-as alakulatával mérkőzött meg. A pápaiak hosszú ideje idegenben játszanak, és a bajnokság eddigi eredményei alapján nem ők számítottak esélyesnek. Az előzetes esélylatolgatások ellenére jól kezdte a mérkőzést a Pápa, hiszen a hatodik percben 3-6 állt az eredményjelzőn. Innentől kezdve fej-fej mellett haladtak a csapatok, a hazaiak a 11. percben érték utol a mieinket (7-7). A 19. percben 13-11-es állásnál egy nem várt törés következett be a vendégek játékában, ami miatt a két Bakonyerdő időkérés ellenére is zsinórban 11 tatabányai gól született, 24-11-es állásnál vonultak öltözőbe a csapatok. Az első 30 percben technikai, magasságbeli és súlybeli előnyben voltak a hazaiak annak ellenére, hogy 16-17 éves fiatalokról beszélünk. A szünetben Kiss Dániel vezetőedző a hibák elemezése helyett inkább a lelkekre próbált hatni, mely csak részben sikerült, így a második játékrészben már nem nőtt nagyobbra a különbség, igaz megközelíteni sem sikerült az ellenfelet, egy utolsó pápai rohammal 42-31-re sikerült kozmetikázni a végeredményt.

Grundfos Tatabánya-Budaörs - Bakonyerdő Pápa 42-31 (24-11)

Bakonyerdő Pápa: Soós, Völgyesi (kapusok), Kapcsándi K. 7, Szabó M. 7, Szakács D. 5, Bors P. 4, Lakos Cs. 1, Kondor J. 1, Horváth N. 4, Róth G. 2, Füzi A., Palágyi Ák, Cseke A.

Kiss Dániel: Nehéz ilyenkor bármit is mondani. Elismerem, sem én, sem a csapatom fejben nem volt a pályán. Pozitívum a lőtt gólok száma, illetve az, hogy egy percig sem adtuk fel a mérkőzést, a nagyarányú félidei különbség ellenére is becsülettel küzdöttünk, mentünk, futottunk, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a második félidőt két góllal megnyertük, egyelőre ezekből az apró pozitívumokból kell építkeznünk. A mai napon egy jóval magasabban kvalifikált alakulat ellen ennyire futotta, gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyertek. Végezetül ezúton kívánok az egész csapat nevében mielőbbi jobbulást Kondor János édesapjának!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!