Játszóház a Várkertfürdőben


2015-10-24 09:04:34  | cikk: HuHa  | 


Játszóház a Várkertfürdőben főképe
Újabb szolgáltatással várja a kisgyermekes családokat a Várkertfürdő: tegnap délelőtt megnyitották a Ficánka játszóházat, mely a létesítmény nyújtotta vizes kalandok mellett beltéri játékokat kínál a kicsiknek.

A játszóházat a termálfürdő épületében, a régi tornaterem helyiségében alakították ki, a gyermekeket mesefigurákkal díszített falak és főként mozgásos játékok fogadják. A nagy népszerűségnek örvendő trambulin mellett mászóka, csúszda, labdafürdő medence szórakoztatja a kisebbeket, a nagyobbak csocsózhatnak, de színezni, rajzolni is lehet a játékasztaloknál.

Trambulin, labdamedence, csocsó is helyet kapott a játszóházban

A Ficánka játszóház kialakításával az volt a célja a létesítménynek, hogy még inkább kiszolgálják a kisgyermekes családokat és még több játéklehetőséget nyújtsanak az apróságoknak – tudtuk meg a Várkertfürdő vezérigazgatójától. Nagy Zsolt az új szolgáltatás elindításával kapcsolatban kiemelte, a játszóházat használó gyermekek számára felügyeletet is biztosítanak, így míg a kicsik kedvükre játszanak, a szülők igénybe vehetik a felnőtteknek szóló szolgáltatásokat, nyugodtan szaunázhatnak, lazíthatnak egy kellemes masszázzsal, de akár a konditeremben vagy a fallabda pályán is tölthetik idejüket.

Mozgásos játékeszközök a kicsik szórakoztatására

A díjmentesen használható Ficánka játszóház – mely a 10 év alatti gyermekeknek nyújt játéklehetőséget - tegnap nyitotta meg kapuit és az őszi szünet végéig minden nap 11 és 19 óra között várja az apróságokat, ezt követően pedig hétvégenként üzemel.
A fürdő tervei szerint a jelenlegi próbaüzemet követően térítés ellenében babazsúrokra, szülinapi partikra is kibérelhetővé teszik a gyermekbirodalmat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!