Venczel duplája is kevés volt, vereség Várpalotán


2015-10-17 18:01:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Venczel duplája is kevés volt, vereség Várpalotán főképe
Az Ugod ellen az utolsó pillanatokban megnyert bajnoki után Várpalotán folytatta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Perutz FC. Marton Miklósék a 10. fordulót a hetedik, míg a házigazdák a 10. helyről várták. A Perutz edzője több helyen is változtatott a múlt heti kezdőhöz képest, Páli Márk és Horváth Dávid is ezúttal kezdőként kapott lehetőséget, míg Györkös Zoltán és Mészáros Dávid pedig csak a kispadon foglalt helyet. A 24. percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, egy szabadrúgás után Kuti fejéről hullott a kapuba a labda 1-0. A folytatásban többször is meg volt az esély a vendég egyenlítésre, ám a legnagyobb ziccerek is kimaradtak. A második félidő 15. percében aztán egyenlítettek a mieink, egy szép támadás végén Venczel remekül indult be a védők között, majd a hálóba pöckölt 1-1. Két perccel később a vendégek figyelmetlenségét Borbély használta ki (2-1), majd a hajrában a védekezést feladva egy emberként támadtak a mieink az egy pontért, aminek az lett az eredménye, hogy egy leindulásból négyen vezették Szijjártóra a labdát, a kontra végén Zsupek mattolta a pápai kapust 3-1. Bár a 93. percben Venczel megpattanó lövése még utat talált a hálóba, ez már csak a szépítéshez volt elegendő, egyenlíteni nem maradt idő, a helyzetek alapján a Perutz egy nyerhető találkozón maradt alul.

Várpalota – Perutz FC 3-2 (1-0) Gsz.: Kuti, Borbély, Zsupek ill Venczel 2

Marton Miklós: Megint csak azt tudom mondani, mint amit már annyiszor ebben a bajnokságban: a helyzeteket be kell rúgni! Az első félidőben vagy négyszer vittük a kapusra a labdát, egyet sem sikerült gólra váltanunk, a második játékrészben is ziccereink, kapufáink voltak, semmi nem ment be. Az elmúlt három meccs alatt annyi helyzetünk volt, mint más csapatnak egy egész szezonban, ezt a játékot pedig gólra játsszák.

Várpalota: Kalapács – Mázsa, Lukács, Zsupek ('90 Ferencz), Új – Papp, Kuti D. ('46 Kuti A.), Dudás, Borbás ('70 Szekér)– Weibel, Borbély

Perutz FC: Szijjártó – Horváth D. ('88 Kincses), Tóth B., Erdősi, Páli ('81 Forsthoffer)– Badics ('46 Mészáros), Szabó Bálint, Szabó Bence, Grőber, Palkovics ('80 Györkös) - Venczel

A Perutz FC október 24-én 16 órától hazai pályán a Gyulafirátót ellen javíthat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!