Folytatni a megkezdett utat - Az Ácsot fogadja a Bakonyerdő Pápa


2015-10-16 10:15:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Folytatni a megkezdett utat - Az Ácsot fogadja a Bakonyerdő Pápa főképe
A Szombathely ellen megszerezte első idegenbeli sikerét a Bakonyerdő Pápa. Az NB II-es kézilabda bajnokság soron következő fordulójában Kiss Dánielék ezúttal az eddigi mérkőzések alapján hasonló játékerőt képviselő Ácsot fogadják, ezúttal azonban az evangélikus találkozó miatt a Sportcsarnok helyett Ajkán rendezik az összecsapást. A pápaiak edzője azt mondta, a szombathelyiek elleni siker nagy lökést adott a csapatnak és neki is, hiszen pozitív visszaigazolása volt annak, hogy jó úton haladnak.
- Fontos lenne győzni ismét, hiszen továbbra is a kitűzött célokért küzdünk. Az egész csapat átérzi ennek a súlyát, és mindent meg fogunk tenni, hogy „itthon” tartsuk a két pontot. Bízom benne, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Eddig a bajnokságban hazai pályán veretlenek vagyunk, szeretnénk ezt megőrizni. Az ácsi csapat mellett szól, hogy a csapat magja évek óta együtt játszik, tehát a „rutin meg az évek” mellettük szólnak. Mindkét együttes négy-négy pontot gyűjtött az eddigi mérkőzéseken, jobb gólkülönbségük miatt vannak előttünk a tabellán.
A fiatal trénertől megtudtuk, az elmúlt két hétben minden edzésnapon szinte a teljes csapattal tudtak gyakorolni, a felkészülést kivételesen nem nehezítették sérülések, betegségek. Az Ács jó formában van, hiszen legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték, három játékosukra pedig különösen oda kell figyelnie a mieinknek.
- Irányítóban Németh Norbert, jobblövőben Bárdosi István, míg jobbszélen Papp Péter nevét sem kell bemutatni az NB II mezőnyének. Ez a három játékos határozza meg az Ácsi Kinizsi játékát, rájuk nagyon oda kell figyelnünk. Mellettünk szólhat a futós játék és a kemény védekezés. Bízom benne, hogy egy jó védekezés mellé ezúttal is egy eredményes támadójáték párosul. Bízom a szurkolóinkban is, remélem, hogy minél több drukker kísér el minket Ajkára, és segít minket a győzelem megszerzésében.

A felnőttek október 18-án vasárnap 16, a juniorok 18 órától játszanak az ajkai Városi Sportcentrumban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!