Sakk: Házi rangadóval indult a bajnokság


2015-10-13 15:19:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Házi rangadóval indult a bajnokság főképe
A Szabadgyalog Sakk SE két csapata megkezdte szereplését a Veszprém megyei első osztályú bajnokságban, és ha már két pápai alakulat szerepel a pontvadászatban, a sorsolásnál mindjárt a nyitókörben egymás ellen sorsolta össze őket a szövetség. A házi rangadón a B jelű együttes kezdett jobban, végül aztán a bajnoki címre is esélyes ’A’ csapat fordított, és magabiztos győzelmet könyvelhetett el.
- Az eredmény 9-3 lett a Szabadgyalog SE „A” javára, lehetett volna ez még nagyobb arányú győzelem is, de maradtak ki esélyek, például a 11-es táblán – ismertette a végeredményt Kiss Csaba, az egyesület elnöke. Győzelmével a Szabadgyalog SE ’A’ vezeti a tabellát, november 15-én pedig egy nem túl acélos csapat, Révfülöp következik. Pillanatnyilag a ’B’ csapat most utolsó, ők az ajkai ASSE csapatával fognak megmérkőzni szintén itthon, remélhetőleg sok pontot el tudnak rabolni a jó erőkből álló ajkaiaktól. A bajnoki szünetben sem ülünk a babérjainkon, hétvégén ugyanis Noszlopra, megyei másodosztályú fordulóra utazunk. Szeretném megemlíteni, hogy csapatunk első táblása Margl Roland, aki az ajkai Bányász SK színeiben is szerepel az NB II Széchenyi csoportjában, két meccsből két győzelemnél tart, bízom benne, hogy hasonló lesz a folytatás is.
A Szabadgyalog Sakk SE edzéseihez - a Helyőrségi Művelődési Otthon második emeletén - kedden és csütörtökön 14:30-tól 18 óráig lehet csatlakozni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!