Black Bunny Kupa


2015-10-12 22:27:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Black Bunny Kupa főképe
A Black Bunny Rock and Roll Club a Városi Sportcsarnokban népes nevezői gárdával rendezte meg a Nyugat-magyarországi akrobatikus rock and roll pontszerző táncversenyt. A pápai egyesület amellett, hogy a hivatalos szövetségtől ismét megkapta a jogot, hogy szervezőként vendégül lássa a környékbeli egyesületeket, saját versenyzőinek is szorított, hiszen három páros, Tibold Márton és Tibold Eszter, Petri Márió és Tompa Anett valamint Erdős Levente és Sebestyén Hanna is a pontozóbírák elé járult. Szegediné Murai Dóra egyesületi elnök arról tájékoztatott, komoly volt a tét, hiszen a zsűri pontjai a legjobbakat az országos döntőre juttathatták, ahol a Nyugat-, és Kelet-magyarországi valamint a budapesti verseny legjobbjai ismét a közönség elé lépnek. - Tíz egyesületből több mint 500 fős nevezést regisztráltunk, az itt szereplő klubok kivétel nélkül magas szakmai színvonalat képviseltek, és ez meg is látszott a koreográfiákon – tette hozzá az egyesület elnöke.
Ami a pápaiak szereplését illeti, okuk nem lehet panaszra, hiszen kivétel nélkül dobogós helyezéseket értek el, children kategóriában Erdős Levente és Sebestyén Hanna harmadik, a junioroknál Tibold Márton és Tibold Eszter második, míg a felnőtt ’B’ kategóriában a Petri Márió - Tompa Anett páros első helyet szerzett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!