A KÉSZ a választásokról


2010-03-23 13:10:58  | cikk: Babos Petra  | 


"Vétkesek közt cinkos, aki néma" - idézte Babits Mihályt dr. Hauber Károly, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége pápai csoportjának elnöke  a szervezet hétfőn tartott sajtótájékoztatóján. Az elnök előbb a Jobbikhoz kötődő Barikád című hetilap címlapjáról fejtette ki véleményét, amely Szent Gellértet ábrázolja egy zsidó jelképpel, a menórával a kezében - fenyegető szöveg kíséretében.

- E címlap nemcsak antiszemita, de keresztényellenes is - hangsúlyozta, s szerinte sokat elárul a Jobbik zűrzavaros, kiszámíthatatlan és veszélyes törekvéseiről, amelyről március 15-én a Jobbik elnöke is nyújtott némi ízelítőt, amikor a parlament feloszlatására s gárdisták előtt tartandó nyelvvizsgákra utalt.

Az önmagát egyetlen demokratikus pártnak tartó MSZP-re is kitért a KÉSZ elnöke.

- Az ország tönkretétele, a lopás, a hazugság, a határon túli magyarok cserbenhagyása sem nem demokratikus, sem nem keresztény értékek - szögezte le. Azt pedig egyenesen a demokrácia megcsúfolásának nevezte, hogy az MSZP bűnbánat helyett másra szórja alaptalan rágalmait, mint legutóbbi kiadványával, a Narancsvidékkel is tette, amelyet az OVB (Országos Választási Bizottság) is elmarasztalt.

Kapcsolódó cikk:


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!