Az újonc otthonában javítana a Bakonyerdő Pápa


2015-10-09 09:43:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az újonc otthonában javítana a Bakonyerdő Pápa főképe
Egy balul sikerült szentgotthárdi kirándulás után (Szentgotthárd – Bakonyerdő Pápa 32-17) a Bakonyerdő Pápa alakulata ismét idegenben folytatja az NB II-es kézilabda bajnokságot. Kiss Dánielék ezúttal az újonc Szombathely együtteséhez látogatnak. A fiatal vasiak két győzelemmel, egy vereséggel a hatodik helyről várják a kezdést, míg a mieink az utolsó előtti helyen állnak.
- Nagyon nem így terveztük a szentgotthárdi kirándulást – utalt az elmúlt fordulóban elszenvedett fiaskóra a Bakonyerdő edzője. A korábbi tarjáni mérkőzésen nem volt szerencsénk, de legalább a lehetőségeink megvoltak, amikkel azonban nem éltünk. A múlt héten sajnos egy percig nem forgott veszélyben a hazai csapat győzelme. A Szombathely ellen a héten talán nagyobb akarással készültünk, mint eddig. A sok befektetett munka ki fog jönni, csak idő kell a fiúknak. A mérkőzésen küzdeni fogunk az utolsó percig ez biztos, az eddig kapkodós futós játékunkon változtatnunk kell mindenképp. A sebességgel nincs gond, de a pontatlansággal ezidáig meggyűlt a bajunk. Pontatlanságunk a kapkodásból, az pedig a játékosaink fiatalságából adódik. A játék stratégiánkon nem változtatunk, inkább igyekszünk „finomítani” támadásunkon és keményíteni védelmünkön.
Sajnos munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt szinte még egyszer sem tudott a legerősebb összeállításában pályára lépni a Bakonyerdő, ez a Szombathely ellen sem lesz másképp.
- Korábban szolgálatban lévő katonáink közül ketten visszatértek a hét elején, azonban - hogy ne legyen teljes az örömünk - Sipőcz Milán egész héten betegséggel küzdött, így nem vett részt a heti foglalkozásokon, illetve Bors Martin derekában kiújult egy korábbi sérülés, könnyített edzéseket végzett a héten, így a vasárnapi mérkőzésen rá sem számíthatok, Róth Gábor pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem tarthat velünk. Pozitívum ugyanakkor, hogy a junior korú Zsinkó Ádámnak kikérjük a felnőtt játékengedélyét, illetve egy korábbi győri nevelésű játékos, Szabó Máté második hete edz csapatunkkal, így ő is bemutatkozhat a hétvégi mérkőzésen, ezzel a két igazolással csapatunk tovább fiatalodik.
A fiatal tréner hozzátette, fiatal csapatával igyekeznek megnehezíteni a hazaiak dolgát, és szeretnének pontokat hozni Szombathelyről, arra kérdésre pedig, miszerint sikerült-e feltérképezni a szombathelyiek játékát azt mondta, az ellenfél játékával egyelőre nincs idejük foglalkozni, hiszen először sajátjukat kellene teljesen ismernie minden játékosának.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!