Jobbik: az egyenes beszéd hívei vagyunk


2010-03-22 20:40:55  | cikk: mo  | 


A Jobbik sajtótájékoztatón utasította vissza dr. Kovács Zoltán, fideszes országgyűlési képviselő kijelentését, mely szerint a Jobbik gyűlölködő kampányt folytat. A fideszes sajtótájékoztatón elhangzott mondat a papa-ma.hu oldalon a következőkképpen jelent meg: „A továbbiakban is pozitív kampányt folytatunk, nyilvánvaló, hogy rámutatunk az elmúlt időszak hibáira, de nem veszünk részt abban a személyeskedő és néha gyűlölködő kampányban, amit a Jobbik folytat– mondta el dr. Kovács Zoltán.” Ezzel kapcsolatban Erőss Bulcsú, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, ha az egyenes beszéd – dr. Kovács Zoltán szerint – személyeskedő és gyűlöletkeltő, akkor igaza van a Jobbik kampányának minősítésével kapcsolatban.
Erőss Bulcsú reagált arra is, hogy a Fidesz helyi vezetése és országgyűlési képviselője nem hajlandó vitába szállni a Jobbikkal 5-5 szakpolitikai témakörben. A Jobbik helyi szervezetének kampányfőnöke, Orbán Imre ugyanis levélben kereste meg a Fidesz helyi szervezetét annak érdekében, hogy a Pápa Városi Televízió műsorának keretében ütköztessék célkitűzéseiket, elképzeléseiket. A Fidesz vezetése válaszlevélben közölte, hogy szervezetük semmilyen formában nem hajlandó vitába szállni a Jobbikkal, sőt még vitapartnerként sem ismeri el, mert a Jobbik személyeskedő, gyűlöletkeltő és mocskolódó kampányt folytat – hangzott el a ma esti sajtótájékoztatón.
Erőss Bulcsú szerint mindez gyávaságra vall, úgy fogalmazott, egy olyan párt, amely kétharmados többségre törekszik, annak meg kell mutatnia a választópolgárok előtt, hogy meg tudja védeni azokat a szakpolitikai témaköröket, amelyeket véghez kívánnak vinni. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje szerint dr. Kovács Zoltán arról tett tanúbizonyságot, hogy nem nyíltan politizál.
Erőss Bulcsú a sajtótájékoztatón megemlítette azt is, hogy szerintük Kuti Csaba, MDF-es jelölt azért nem tudta Pápán összegyűjteni a megfelelő mennyiségű ajánlószelvényt, mert a jelölt 2002-ben úgy lett a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, hogy jobboldali politikusként lepaktált a Magyar Szocialista Párt megyei képviselőivel – fogalmazott a Jobbik jelöltje.
A továbbiakban Orbán Imre helyi elnök olvasta fel a dr. Kovács Zoltán, fideszes országgyűlési képviselőhöz írt levelét, melyben a legnagyobb ellenzéki párt kampánytevékenységét minősítette.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!