Nem bírt a címvédővel a Perutz FC


2015-10-04 19:46:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem bírt a címvédővel a Perutz FC főképe
A címvédő Úrkút otthonában folytatta a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságot a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata a tabella nyolcadik helyéről, míg az úrkútiak a Veszprém mögött a második pozícióból várták a kezdő sípszót. A pápaiakra ráfért volna a siker, hiszen legutóbb szeptember 12-én nyertek, azóta vereséget szenvedtek a Veszprémtől és döntetlenre mentették az Öskü elleni 90 percet. Ami a mostani ellenfelet illeti, az elmúlt héten a megyei rangadót elveszítette Vágfalvi Norbert együttese, ezt leszámítva azonban nem lehet okuk panaszra, hat alkalommal is győztesen hagyták el a játékteret. Marton Miklós a Szijjártó – Györkös, Erdősi, Orovecz, Tóth M. – Badics – Palkovics, Horváth Á., Mészáros, Szabó – Venczel kezdő 11-et küldte pályára. A találkozó első találata a hazaiak nevéhez fűződik, a góllövőlista vezetője, Korpos Tibor a 35. percben megszerezte 11. találatát is a szezonban, a támadó büntetőből volt eredményes, miután egy kapu előtti kavarodásnál az egyik pápai játékos kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, Pilinger játékvezető pedig nem habozott. A második félidő 17. percben Páli Márk kapott lehetőséget, és három perccel később meg is hálálta a bizalmat, egy jobb oldali beadást kapásból a hálóba bombázott 1-1. Sajnos nem ez volt a találkozó utolsó találata, ugyanis tíz perccel a lefújás előtt a pápai kapu előtt nem sikerült felszabadítani, egy lepattanót pedig Temesi gólra váltott, és beállította a 2-1-es végeredményt. Vereségével a Perutz FC a 9. helyre csúszott vissza a tabellán, a bajnokságban hazai mérkőzés következik, október 10-én 18 órai kezdettel az ellenfél Ugod együttese lesz.

Úrkút – Perutz FC 2-1 (1-0) Gsz.: Korpos, Temesi ill. Páli

Marton Miklós: Ezen a mérkőzésen nem a jobbik csapat nyert. Az ötödik percben már két góllal kellett volna vezetnünk, sajnos a helyzetkihasználásunk finoman szólva is hagy még mindig kivánnivalót maga után, a kapussal szemben sem vagyunk képesek betalálni. Jól játszott a csapat, mindent elkövettünk, a ziccereket be kell lőni.

Úrkút: Kádár – Czaha, Marics, Szalai, Bujtor (’46 Pfaff)– Varga, Márton (’91 Oszkó), Pávlicz (’88 Adorján), Imre – Tróbert (’66 Temesi), Korpos

Perutz FC: Szijjártó – Györkös, Erdősi, Orovecz (’86 Kálmán), Tóth M. (’82 Kincses) – Badics – Palkovics (’62 Páli), Horváth Á. (’46 Barcsa) Mészáros (’66 Páli), Szabó (’78 Marton) – Venczel

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!