Az idei utolsó városrészi napra készülnek


2015-10-01 22:00:05  | cikk: HuHa  | 


Az idei utolsó városrészi napra készülnek főképe
A szombati Vajda Péter Lakótelepi Nap lesz az utolsó az idei városrészi napok sorában. Az egész napos programra azonban itt sem csak a lakótelepen élőket várják, hiszen a jótékonysági főzőverseny és a szórakoztató programok mindenki előtt nyitva állnak.

A rendezvény helyszínén már zajlanak az előkészületek, a rendezvénysátrat felállították, a faházakat felépítették, a lakótelep bölcsődéjével szembeni zöld területet rendbe tették. Ez lesz a helyszíne a szombati programnak.
-A városrészi napok sorát hagyományosan a Vajda Péter Lakótelepi Nap zárja minden évben és jellemzően barátságos időben tudjuk megtartani a rendezvényt. Most is erre van kilátás – mondta Áldozó Tamás polgármester, a városrész önkormányzati képviselője, hozzátéve, bízik abban, hogy a lakótelepen élők mellett más városrészekből is sokan ellátogatnak a Vajdára szombaton.

A délelőtt itt is jótékonysági főzőversennyel indul, melyre 27 csapat jelentkezett, s mely lehetőséget ad a lakótelepen élőknek is arra, hogy megmutassák, milyen jól tudnak főzni.
- A jótékonysági cél ezúttal a Vajda Péter lakótelepi idősek klubjának támogatása, a kör ugyanis 10 évvel ezelőtt alakult meg, s szervezi azóta a közösség életét – tudtuk meg a polgármestertől.

A főzőversennyel párhuzamosan a gyermekeket kézműves foglalkozás várja, délután pedig számos szórakoztató program csábít mindenkit a rendezvénysátorba, ahol a városrész óvodásainak műsora mellett több zenés-táncos produkció várja az érdeklődőket. Az este sztárvendége a Dupla Kávé együttes lesz, aztán pedig utcabálban mulathatnak a vajdaiak és a más városrészből érkezők.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!