A veretlen Szentgotthárdhoz utazik a Bakonyerdő Pápa


2015-10-01 13:11:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A veretlen Szentgotthárdhoz utazik a Bakonyerdő Pápa főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság második fordulójában aratott győzelme után a tabellát vezető Szentgotthárdhoz utazik a Bakonyerdő Pápa gárdája. A Vas megyeiek a Mórt és a Georgikon DSE-t is magabiztosan múlták felül és természetesen arra készülnek, hogy hazai pályán a pápaiak ellen is folytatják hibátlan szezonkezdetüket. A találkozó kapcsán Kiss Dániel vezetőedző azt mondta hírportálunknak, nagyon örültek a hétvégi győzelemnek, egy jó hazai bemutatkozás mindig fontos, azonban ez mit sem ér, ha a soron következő mérkőzéseiket elbukják.
- Először is ezúton szeretném megköszönni a kilátogatott szép számú közönségnek a hétvégi biztatást, szurkolást. A harmadik fordulóban ismét kevesebben utazunk a mérkőzésre, ezért egy-két olyan játékos is velünk tart, aki eddig kevesebb lehetőséget kapott. Sok hiányzónk lesz, Lakos Csaba, Nagy Péter, Kondor János katonai szolgálatát tölti, Róth Gábor, Soós László és Pethő Zoltán munkahelyi elfoglaltság miatt nem tart velünk a hétvégén. Ami a Szentgotthárd elleni két félidőt illeti, nagy harcra készülünk, jó játékot várok a csapattól. Nehéz mérkőzés lesz mivel ellenfelünk egy rutinos, jó erőkből álló csapat, igaz ők is átalakultak a korábbi évekhez képest. Felkészültünk a játékukból, ha betartjuk az előre megbeszélt dolgokat, akkor egy jó mérkőzést játszhatunk velük.
A tréner szerint a Mór ellen a felkészülési mérkőzésekhez képest már jobban működött a nyitott védekezés, melyhez jó kapusteljesítmény párosult, azonban így is 27 gólt kaptak.
- A kapott gólok számának csökkentésében mindenképp javulni kell a jövőben. Védekezésben több fault szükséges, illetve még hatékonyabban kell a kapusoknak a megbeszélt lövő sávot védeni. Támadásban még nem értük el azt a hatékonyságot, amit szeretnék, de mondhatom, hogy jó úton haladunk, hiszen a Mór ellen 44 kísérletünkből 30 gól lett, azaz a 68 százalékos mutató jónak mondható.
A juniorokra szintén nehéz összecsapás vár, hiszen a felnőttekhez hasonlóan a fiatalok is őrzik 100 százalékos mérlegüket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!