Változások a Várkertfürdőben


2015-09-30 23:36:24  | cikk: HuHa  | 


Változások a Várkertfürdőben főképe
Október 5-től módosul az uszoda nyitvatartási rendje – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Nagy Zsolt, a Várkertfürdő vezérigazgatója. Ezek szerint hétfőtől péntekig 6 és 20 óra között szombaton és vasárnap pedig 8 és 20 óra között használhatják az uszodát a látogatók. Az új nyitva tartást több szempont figyelembe vételével határozták meg, vizsgálták a vendégforgalmi adatokat, a gazdaságos üzemeltetés elvárásait és az ésszerűséget is.
-Felméréseink alapján az uszodát a rendkívül kedvezményes úszójegy ellenére naponta átlagban 30-50 fő veszi igénybe, az úszásoktatáson résztvevőkön kívül. Vizsgálatunk során különösen figyeltük a kora reggeli és késő esti úszók számát, ez pedig sajnos átlagban 10 fő körül mozog, 20 óra után pedig már senki nem lép be az uszodába – ismertette a vendégforgalmi adatokat a létesítmény vezetője.

Nagy Zsolt arról is tájékoztatta a sajtó képviselőit, hogy a vendégvéleményeket figyelembe véve meghosszabbították a bérletek felhasználási idejét. Mint ismeretes, a Várkertfürdő korábbi vezetője májusban azt a döntést hozta, hogy a bérletek 3 illetve 6 hónapig érvényesek, a tapasztalatok szerint azonban a vendégek többsége így nem tudja felhasználni bérletét. Ezért mostantól a megvásárolt bérletek 1 évig érvényesek, a régi bérletek pedig 2016. év végiéig használhatók fel.
-A 2015. május 12-dike előtt vásárolt bérletek érvényességi idejét ez év végéről 2016. december 31-ig meghosszabbítjuk, ehhez azonban regisztrációra van szükség. Ezért kérjük azokat a vendégeinket, akik május 12-dike előtt vásároltak bérletet, hogy regisztráció céljából keressék fel a fürdő pénztárait, ahol az új érvényességi időt rávezetjük a bérletre – közölte a vezérigazgató, hozzátéve, november végéig várják a régi bérletesek jelentkezését.

A május 12-dike után vásárolt bérletek érvényessége 1 évre növekszik a korábbi 3 és 6 hónapról, a mostantól megvásárolt bérletekre már ezt az időtartamot vezetik fel a pénztárosok, a már kiadott bérletekre pedig a következő fürdőlátogatáskor jegyzik fel az új érvényességi időt.
Nagy Zsolt kiemelte, bízik abban, hogy a bérletek meghosszabbítása jobban szolgálja a vendégek igényeit, mint a korábbi rendszer, már csak azért is, mert a közeljövőben újabb bérletvásárlási akciót szervez a létesítmény.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!