Bakonyi Betyárok ajándéka a Tapolcafői Óvodának


2015-09-30 22:58:17  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Bakonyi Betyárok ajándéka a Tapolcafői Óvodának főképe
A Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Körnél már hosszú évek óta hagyomány, hogy a Játékfesztivál idején megszervezik a Jótékonysági Motoros Napot, melyen a befolyt összeget minden évben más és más intézmény javára ajánlják fel. Idén a Tapolcafői Óvodának kedveskedtek a motorosok. Az átadón részt vett Unger Tamás alpolgármester és Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák vezetője is.

Dan Róbertné, tagóvoda-vezető érdeklődésünkre elmondta, nagy öröm volt számukra, hogy a motorosok az idén őket támogatták, hiszen a játékokra mindig nagy szüksége van az intézménynek. Így vásároltak új eszközöket, amitől az apróságok nagyon boldogak voltak.
- 10 évvel ezelőtt kezdtük el az adományozást, s akkor úgy döntöttünk, hogy a gyerekeket támogatjuk. Először a kórház gyermekosztályát ajándékoztuk meg, majd a Kópé Várat, a Napsugár Bölcsődét, s azóta minden alakalommal megfogalmazunk egy-egy nemes célt, hogy kiknek ajánljuk fel a befolyt összeget. Az elmúlt években általában óvodáknak segítettünk az adománnyal. Idén 196.585 Ft gyűlt össze, melyből a homokozó fölé árnyékolót, komplett babaházat, pöttyös labdákat és rollert vásároltunk - mondta Kövi Gábor, a Bakonyi Betyárok MBK vezetője.

A hivatalos átadó ünnepség után az ovisok egyből birtokukba vették a játékokat, s csillogó szemekkel önfeledten játszottak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!