Műsorváltozás a Szent Mihály-napi programban!
A „Galagonya” szélben, hidegben is izzik - Az esti tűzszínházi produkciót megtartjuk!


2015-09-26 12:00:06  | cikk:  | 


Műsorváltozás a Szent Mihály-napi programban!<br>A „Galagonya” szélben, hidegben is izzik - Az esti tűzszínházi produkciót megtartjuk! főképe
Bár több csapadékot nem ígérnek a meteorológusok, az északi, északnyugati szél azonban erősödhet, viharossá fokozódhat a délutáni órákban. Az időjárási körülményekre való tekintettel a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ vezetése és szakmai csapata úgy döntött, a Szent Mihály-napi programok egy része elmarad. A kézműves foglalkozásokat, gyermekelőadásokat és az esti koncertet sajnos nem tudjuk megtartani, a tűzszínházi produkcióra azonban továbbra is várjuk a látogatókat.

A Magma Tűzszínház este 8 órától mutatja be látványos összművészeti produkcióját, mellyel az alkotók mind hazai, mind nemzetközi porondon sikerrel szerepeltek. A Galagonya – Impressziók Weöres Sándor versére című előadás az Esterházy-kastély udvarán várja az érdeklődőket.

Búcsúztassuk együtt a nyarat, visszafogottan bár, de annál látványosabb programmal! Mindenkit szeretettel várunk este 20 órakor, az Esterházy-kastély udvarán.

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezőcsapata

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!