A Mór ellen javítana a Bakonyerdő Pápa


2015-09-24 16:38:43  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: facebook.com/bakonye  | 


A Mór ellen javítana a Bakonyerdő Pápa főképe
Szeptember 27-én immár bajnoki találkozón is bemutatkozik a közönségnek a Bakonyerdő Pápa alakulata. A pápai csapat egy nem túl jól sikerült nyitány után – Tarjánban 29-24-re maradt alul úgy, hogy 14-szer találta el a kapufát – tervei szerint 16 órai kezdéssel a Mór ellen igyekszik kijavítani az idegenbeli botlást.
- Tény, hogy nem úgy sikerült a nyitány, ahogy szerettem, szerettük volna, de így alakult, ezen már késő bánkódni – utalt a múlt heti összecsapásra Kiss Dániel vezetőedző. Megnéztük a mérkőzést, megbeszéltük a hibákat, igyekszünk mindent javítani, de ez nem fog menni egyik napról a másikra. Időnk van, szépen haladunk az általunk kijelölt úton.
A hazaiak vezetőpedzője hozzátette, a héten is kemény munkát végeztek a srácok, nagyon sok futás szerepelt a programban, kiegészítve természetesen a labdatechnikai és csapat-taktikai feladatokkal. A hét második felében nagyobb hangsúlyt fektettek a támadás befejezések pontosságára, hisz a legutóbbi mérkőzésen a 14 kapufa azt mutatja, hogy az elképzelés jó volt, de a pontossággal gondok akadtak. Ahogy a Tarján ellen, vasárnap a Mór ellen is lesznek hiányzók.
- A keret továbbra sem teljes. Nagy valószínűség szerint katonai elfoglaltság miatt Nagy Péter, Lakos Csaba és Kondor János játékára sem számíthatok, mellettük Kiss Márton Titusz iskolai program miatt nem lesz bevethető. A héten célirányosan igyekeztem felkészíteni a fiúkat a Mór elleni játékokra. Védekezésben és támadásban is átbeszéltük min kell változtatnunk az előző héten látottakhoz képest. A móri csapat erőssége az irányító és a lövők kapcsolata a beállóval, amire mindenképp oda kell figyelnünk. Bízom benne, hogy azok a fiatalok, akik a múlt héten átestek az NB II-es tűzkeresztségen, a hétvégén már bátrabb játékkal fognak előrukkolni.
Mint megtudtuk, bár még csak egy fordulón vagyunk túl, a játékoskeretben máris történt változás.
- Családi okokra hivatkozva a hét elején elköszönt a csapattól a nyáron igazolt Baracsi István. A helyére nagyon gyorsan kellett igazolni egy új kapust, ha minden rendben megy, akkor a vasárnapi hazai találkozón debütálhat az 1993-as születésű Völgyesi Márk, aki egy év kihagyás után tér vissza a kapuba.

A felnőttek 16, a juniorok 18 órakor kezdenek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!