Új elnök a PUSE élén


2015-09-24 13:18:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új elnök a PUSE élén főképe
A Pápai Úszó Sportegyesület (PUSE) szeptember 11-én tisztújító közgyűlést tartott. Az összejövetel fő napirendi pontja az új elnök kilétéről döntött, ugyanis korábban Kertész Attila bejelentette, a továbbiakban nem kívánja vállalni az elnöki teendőket. Az egyesület elnöksége két évre végül Tapsonyi Gábort választotta meg a posztra, de nem ez volt az egyetlen változás a vezetőségben.
- Az elnökváltást Kertész Attila kezdeményezte, mivel lánya, Kertész Réka tanulmányai miatt sajnos nem tudta folytatni az úszást Pápán, és Attila úgy gondolta, az elnök legyen olyasvalaki, akinek jelenleg is aktívan úszó gyermeke van Pápán – ismertette a lemondás okait az újonnan megválasztott elnök Tapsonyi Gábor, akinek fia Bálint, nemrég aranyjelvényes úszó lett. Attila munkájával maximálisan meg voltunk elégedve, személy szerint én nagyon sajnálom a távozását. További változás, hogy Babai Gergő lett az egyesület titkára, a gazdasági vezető pedig Hadanich Dalma maradt, aki nagy szakértelemmel, már több éve tölti be ezt a pozíciót. A vezetőség tehát háromfős lett, bízom benne, hogy a jövőben is mindenki aktívan kiveszi a részét a munkából, és továbbra is szép sikerekkel örvendeztethetjük meg a szülőket és természetesen Pápa városát.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!