Kiengedték a kezükből a győzelmet


2015-09-23 19:21:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiengedték a kezükből a győzelmet főképe
A három forduló után pont nélkül álló Balatonfüred II. ellen játszotta idei második hazai találkozóját a Bakonyerdő Pápa serdülő alakulata. Kapcsándi Kristófék a Veszprém elleni vereség után sikerrel vették a Győr elleni akadályt, legutóbb az Éles Kézisuli otthonában szerepeltek, ahol tisztességgel helytálltak. A Balaton-partiak ellen jól sikerült az első félidő, 2-2-t mutatott az eredményjelző öt perc játék után, majd jó hazai védekezésnek köszönhetően hét perc gólcsend következett vendég oldalon, a pápaiak öt góllal el is húztak (13. perc 7-2). Az első 25 perc egyértelműen a Bakonyerdőről szólt, megérdemelt, négygólos különbség állt a felek között a szünetben (10-6). A második játékrészben továbbra is a mieink domináltak, hat találatukra három érkezett válaszul, többen a nézőtéren már el is könyvelték a két pontot (40. perc 17-11). Sajnos innentől kezdve teljesen szétesett a pápaiak játéka, Áldozó Soma begyűjtötte a harmadik kétperces kisbüntetését és a kiállítás sorsára jutott, ami alapjaiban rengette meg a támadójátékot, az utolsó tíz percben mindössze egyszer sikerült betalálni, a balatonfürediek pedig hétszer köszöntek be, így végül 18-18-as döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Bakonyerdő Pápa – Balatonfüred II. 18-18 (10-6)

Kapcsándi Kristóf: Egy megnyert mérkőzés után kell megelégednünk az egy ponttal. A találkozó előtt aláírtam volna a döntetlent, a meccs összképe alapján azonban van hiányérzetem. A védekezéssel elégedett vagyok, a 18 kapott gól nem sok, a 18 dobott viszont kevés. Végig jobban játszottunk, irányítottuk a pályán történteket, Áldozó Soma kiállítása nem tett jót nekünk, ezután a támadásaink szétestek, védekezésben próbáltunk korrigálni, egy-két játékosomnál a rutin is még hiányzik, ma ennyire futotta.

Pápai gólszerzők:
Áldozó Soma 7
Horváth Martin 5
Farkas Patrik, Tóth Dávid 3-3

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!