Évadzáró teniszverseny


2015-09-23 12:21:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Évadzáró teniszverseny főképe
Harmadik alkalommal rendezték meg a Ligeti teniszpályákon az évadzáró Tika Kupa elnevezésű teniszversenyt. Egyenes kieséses, vigaszágas rendszerben 22 egyéni induló, és körmérkőzéses formában hét páros vetélkedett egymással heteken át, és ahogy azt Jámpa Péter szervezőtől megtudtuk, a korábbi versenyekhez hasonlóan ezúttal sem történtek meglepetések, az OB-s bajnokságban indulók felülkerekedtek az amatőrökön, igaz a fiatalok egyre jobban megnehezítik a felnőttek dolgát.
- Ahogy arra számítani lehetett, egyéniben ifjabb Koch Róbert nyerte a kupát, a fiatal teniszező Török Lajost győzte le a döntőben. Ők ketten párosban is elindultak, és meggyőző játékkal mindenkit maguk mögé utasítottak. A vigaszágon az amatőr játékosok küzdöttek, nekik még sok gyakorlás és idő kell, amíg felvehetik a versenyt a többiekkel, de tőlük is láttunk szép megoldásokat, ha kitartóak lesznek, szép jövő állhat előttük. Ezzel a versennyel lezárult a szezon, bízom benne, hogy a téli hónapok után tavasztól is hasonlóan szép időszak elé nézünk, mint idén. Köszönjük az önkormányzat és a szponzorok támogatását, bízom benne, hogy a jövőben is számíthatunk a segítségükre – mondta el Jámpa Péter.

Eredmények:

Főág:
1. ifj. Koch Róbert
2. Török Lajos
3. Nagy Tivadar
3. Hegedüs Gábor

Vigaszág:
1. Erdélyi István
2. Bertalan László
3. Péri Gábor
3. Szabó Norbert
3. Galambos Imre

Páros:
1. ifj. Koch Róbert – Török Lajos
2. Csékei Dániel – Pánczér Ádám
3. Koch Róbertné – Koch Róbert
3. Horváth János – Bertalan László

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!