Teke: A felnőttek és az ifjúságiak is veretlenek


2015-09-22 11:04:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke: A felnőttek és az ifjúságiak is veretlenek főképe
Három mérkőzés, három győzelem az Elekthermax Vasas felnőtt és ifjúsági alakulatának mérlege az NB I-es tekebajnokság 2015/2016-os szezonjában. Ahogy arról korábban többször beszámoltunk, a pápaiak – a tavalyi szezonhoz hasonlóan - idén is Ajkán játsszák „hazai” mérkőzéseiket, és az eredmények alapján úgy tűnik, sikerült hozzászokniuk a megváltozott körülményekhez. A Vasas a nyitó fordulóban Kőszegen 6-2-es győzelmet aratott, egy héttel később a Sopront fogadták, a meccs szintén 6-2-es pápai sikerrel ért véget. Az elmúlt fordulóban Pécsre utaztak Szabados Józsefék, ahol a két pontról nüanszok döntöttek.
- Pécsett mostanában nem sikerült nyernünk, kicsit tartottunk is a mérkőzéstől – elevenítette fel az előzetes esélylatolgatásokat a pápaiak játékos-edzője. Szabó Károlyra ráadásul sérülés miatt nem számíthattunk, Széles Zoltán ugrott be a helyére. Szinte az utolsó gurításig teljesen nyílt volt a meccs, végül 3205-3206 arányban, mindössze egy fával sikerült megnyernünk a rangadót. Nem mondom, a szerencse is kellett a győzelemhez, de csak annak a csapatnak van szerencséje, aki tesz is érte. Megmondom őszintén, ilyen jó rajtra nem számítottam, sok hasonló játékerőt képviselő csapat van a csoportban, senki ellen sem lehet biztosra menni. Hétvégén Vas megyébe utazunk, a harmadik helyről várjuk a hatodik Balogunyom elleni találkozót, szeretnénk folytatni a megkezdett jó sorozatunkat – bizakodott Szabados József.

Az ifjúságiak ezidáig szintén nem találtak legyőzőre, 100 százalékos teljesítményükkel vezetik a tabellát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!