Jól halad a kosárcsapat felkészülése


2015-09-20 11:36:03  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Jól halad a kosárcsapat felkészülése főképe
Szeptember első hetében kezdte az alapozást az NB I/B-s kosárlabda bajnokságra a Concordia Motax Pápa alakulata. A kosarasok a kezdeti időszakban a megfelelő fizikai állapot elérésén dolgoztak, a tréningek mellett pedig mivel a legjobb, leghatásosabb edzés egy-egy mérkőzés, ezidáig két tornán is részt vettek, legutóbb pedig a Sopronnal is találkoztak. A hazai rendezésű Balogh József emléktornán a pápaiak a Szombathely legyőzésével, a Veszprémmel meccseltek a fináléban, ahol ugyan alulmaradtak, de Vajda Balázs azt mondta, felkészülésüket jó szolgálta a két négy negyed. Egy héttel később a Vetési Gimnázium tornatermében a Pannon Egyetem Veszprém volt a házigazda, melyre a pápaiak, a Széchenyi Egyetem Győr és az MTK Törökbálint is meghívást kapott. A mieink itt sem bírtak a Veszprémmel, igaz két meghatározó játékosukra, a lábadozó Keresztes Rafaelre és a sérült Karagity Milánra nem számíthattak, a győrieket így is 13 ponttal, az MTK-t pedig egy kiélezett meccsen egy ponttal múlták felül.
- A hétközi felkészülési meccsen a SMAFC otthonában szerepeltünk, egy kiélezett, jó edzőmérkőzésen egy ponttal maradtunk alul, ahova több rutinos, meghatározó játékos sérülés és munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudott elutazni. Folytatjuk a felkészülést, még néhány edzőmeccs vár ránk. A bajnoki program kezd kialakulni, október 2-án Oroszlányban vágunk neki a bajnokságnak, majd október 27-én kedden, 18 órától a SMAFC-ot fogadjuk – tájékoztatott Vajda Balázs.

A csapat idei hazai mérkőzései:
2015. október 27. kedd 18.00 Concordia Motax KC Pápa —SMAFC-NYME
2015. november 6. péntek 18.00 Concordia Motax KC Pápa—Alba Fehérvár-DKKA
2015. november 13. péntek 18.00 Concordia Motax KC Pápa—Metal-Work Bonyhádi KSE
2015. november 20. péntek 18.00 Concordia Motax KC Pápa—Bajai Bácska FKE
2015. december 4. péntek 18.00 Concordia Motax KC Pápa—MTK Törökbálint
2015. december 19. szombat 18.00 Concordia Motax KC Pápa—Pannon Egyetem Veszprém

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!