Szombat az erzsébetvárosiak napja


2015-09-17 22:29:23  | cikk: HuHa  | 


Szombat az erzsébetvárosiak napja főképe
Bár az időjárási előrejelzés egyelőre nem sok jót ígér szombatra, az Erzsébetvárosi Nap szervezői azonban annál inkább, hiszen az előző években megszokott változatos programokat kínálják egész napra. A részletekről Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője tájékoztatta hírportálunkat. Mint megtudtuk, a napot Pápa Város Fúvószenekarának toborzója nyitja a városrészt bejárva, közben pedig megkezdődik a jótékonysági főzőverseny, melynek adományát a Mozgássérültek Bástya Sportegyesületének ajánlották fel a szervezők.
-Rekordlétszámú csapat főzi majd a finomságokat, 23 társaság nevezett a nemes cél érdekében a versenyre – mondta el a képviselő.

A főzéssel egyidőben délelőtt várják mindazokat, akik szívesen sportolnak: streetball és dekázó bajnokságon mutathatják meg ügyességüket a fiatalok. Az ebédhez Greznár Zoltán muzsikál, majd egymást követik a színpadi programok, melyek között idén is ott szerepel az Erzsébetvárosi Óvoda műsora. Emellett számos zenés-táncos produkció szórakoztatja a közönséget, lesz sportbemutató és persze esti bál is.
-A Happy Gang együttes lesz az este sztárvendége, és az ő ismert slágerüket idézve, utána álmodozunk egy éjen át a Retro bulijában – mondta mosolyogva Venczel Csaba.

A hagyományokhoz hűen a szórakoztató programok mellett a Golgotát is megtekinthetik az érdeklődők a Kálvária templom szomszédságában.

Az egész napos rendezvényből természetesen a gyermekprogramok sem maradnak ki, a légvár, a sétakocsikázás és a kézműves játszóház mellett rendőrségi és tűzoltóautó bemutató várja majd a kicsiket és nagyobbacskákat, lesz szórakoztató bohócműsor és idén is megrendezik az Erzsébetváros Kis Hercegnője szépségversenyt a városrész ovisainak részvételével.

A programokat látva elmondható, kisgyermekes családoknak éppúgy érdemes lesz kilátogatni a rendezvényre, mint baráti társaságoknak vagy a szépkorúaknak, és ha az időjárás kevésbé lesz kegyes az Erzsébetvárosi Naphoz, a jó hangulat akkor is garantált.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!