Élő közvetítés a megyei rangadóról


2015-09-17 12:01:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Élő közvetítés a megyei rangadóról főképe
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a 2015/2016-os bajnoki idényben először van lehetősége a szurkolóknak interneten megtekinteni bajnoki mérkőzéseket. Augusztus 22-én a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei Igazgatóságának hivatalos Youtube csatornáján a Perutz FC – Herend összecsapást lehetett élőben nyomon követni, a legfrissebb hírek szerint pedig a hétvégi, Veszprém – Perutz FC párosítást is egyenes adásban lehet figyelemmel kísérni. A megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójának rangadóját szeptember 20-án, vasárnap 16:00-tól közvetíti a csatorna, aki pedig lemaradna a legérdekesebb pillanatokról, szeptember 21-től a teljes 90 perc visszanézhető lesz. A veszprémiek az első-, míg a pápaiak a negyedik helyről várják a kezdő sípszót.

A hivatalos Youtube csatorna IDE kattintva érthető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!