Las Vegasban a világ tetejére állna


2015-09-15 16:59:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Las Vegasban a világ tetejére állna főképe
Szeptember 25-26-án Las Vegasban rendezik a Brazil Jiu Jitsu Masters Világbajnokságot. A világeseményen az Európa-bajnoki bronzérmes Mihályfi Ákos is részt vesz. A Ronin HSE vezetője ezúttal egy övfokozattal feljebb indul, ennek ellenére bízik benne, hogy a kaszinók fővárosában kategóriájában a legfényesebb érem az ő nyakába kerül. Ákos szeptember 8-án utazott az Egyesült Államokba, elvárásairól, felkészüléséről, és az első kint töltött napjairól az ellenfelem.hu oldalon számolt be.
- Mindenképpen azon leszek, hogy a +100,5 kilogrammban minimum megismételjem a tavalyi eredményemet, azaz dobogóra szeretnék állni. A felkészülésem a legnagyobb rendben telt, heti két-három alkalommal a GB Hungary központi termében tudtam edzeni, a többi napokon Pápán kiegészítő edzéseket végeztem. A nyári edzőtábor - ahol nyolc brazil jiu-jitsu oktató is jelen volt - sokat lendített a felkészülésemen. Szerencsére a repülőúttal is minden rendben volt, megérkezésünk után akadt némi gond a szállással, mostanra azonban mindent sikerült elintézni, és folytathattam az otthon megkezdett felkészülést, melyben Nagy Tibor és Kertész Máté barátom segít.
Ákosnak tíz napja maradt a versenyig, a világbajnokságra történő ráhangolódásáról és a versenyről az ellenfelem.hu jóvoltából a közeljövőben ismét beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!