Szeptember 19-én bokszgála a Sportcsarnokban


2015-09-15 15:07:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szeptember 19-én bokszgála a Sportcsarnokban főképe
A Patent Griff SE a székesfehérvári Varkocs György Box Clubbal közösen a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság közreműködésével, első alkalommal rendezi meg a Városi Sportcsarnokban a Patent Ökölvívó Bajnokságot. Sinkó Attila, a Patent Griff SE ökölvívó szakosztályának vezetője elmondta, a versenyt serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt korcsoportokban rendezik, az érdeklődés pedig nagy, a beérkezett nevezések alapján legalább 30 párosítást tekinthet meg a publikum. A gála díszvendége ifjabb Balzsay Károly lesz, hétszeres magyar bajnok ökölvívó, a WBO és WBA szövetség nagyközépsúlyú volt világbajnoka.
- A rendezvény célja, az utánpótlás és felnőtt korú ökölvívók részére versenyzési lehetőség biztosítása és a sportág népszerűsítése valamint az, hogy a fiatalok számára szimpatikussá tegyük a sportolást, az ökölvívást, és ezáltal elérni, hogy ők is sportszerű és egészségtudatos életet éljenek. A gála emellett kiváló lehetőség a pápai tehetséges ökölvívóknak, hogy hazai környezetben is megmutathassák tudásukat. Tudomásom szerint évtizedek óta nem rendeztek ebben a régióban amatőr bokszgálát, bízom benne, hogy jó lesz a hangulat, sokan ellátogatnak majd a Sportcsarnokba, és a versenyzők magas színvonalú meneteket produkálnak. A pápai versenyzők egész nyáron készültek erre az estére, bízom benne, hogy meg tudják mutatni valós tudásukat.

A gála szeptember 19-én 16 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!