A terrortámadásban elhunyt bajtársakra emlékeztek a tűzoltók


2015-09-13 11:44:03  | cikk: Babos Petra  | 


A terrortámadásban elhunyt bajtársakra emlékeztek a tűzoltók főképe
Egy perces néma főhajtással emlékeztek meg pénteken 14 óra 46 perckor a pápai tűzoltóság előtt a 2001. szeptember 11-én történt terrortámadásról, melyben közel 3000 ember vesztette életét, köztük 343 tűzoltó, akik életük kockáztatásával mentették a katasztrófa áldozatait.
Azon a szörnyű napon a terroristák négy utasszállítógépet térítettek el. Közülük kettő a New York-i WTC ikertornyaiba csapódott be, a harmadik Washingtonban a Pentagon épületébe, míg a negyedik Pennsylvania államban lezuhant.
Az évforduló napján 14.46-kor Veszprém megye valamennyi - köztük a pápai - hivatásos és önkormányzati tűzoltóságának szolgálatban lévő állománya védőruhában, a szertárak kapuiba kiálló tűzoltógépjárművek előtt, bekapcsolt szirénával és kéklámpákkal egyperces néma tiszteletadással emlékeztek azon elhunyt tűzoltó bajtársak emlékére, akik New Yorkban a Világkereskedelmi Központ leomlásakor veszítették életüket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!