Teltház az I. Koko-Gym KSE gálán, Farkas Péter magyar bajnok!


2010-03-21 19:28:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Teltház az I. Koko-Gym KSE gálán, Farkas Péter magyar bajnok! főképe
A Petőfi Sándor Gimnázium aulája adott otthont az egyesület első gálájának. Óriási előkészületek, felfokozott várakozás, élénk érdeklődés előzte meg az estet, melyen 15 K1 mérkőzést, 3 profi boksz összecsapást és 2 MMA küzdelmet tekinthetett meg a több száz fős közönség. A pápaiak közül sok versenyző itt lépett először élesben kötelek közé, így Korpics Gábor tanítványainak – amellett, hogy természetesen mindenki tudása legjavát szerette volna nyújtani– a rutinszerzés volt az elsődleges szempont. A gála főmeccsét a magyar bajnoki övért MMA szabályrendszerben Farkas Péter, az érdi Pap Sándor ellen vívta. A versenyt az egyesület elnöke, Korpics Gábor foglalta össze.

- Technikai tudásban tanítványaim ellenfelei jobbak voltak, ez meg is mutatkozott a győztes-vesztes meccsarányban, ettől függetlenül elégedett vagyok, a 17 pápai érdekeltségű meccsből 9 alkalommal hagytuk el győztesen a ringet. Van még mit tanulnunk, de kemény, kitartó munkával meggyőződésem, hogy fel tudunk nőni ezekhez a klubokhoz. Akiktől kötelező győzelmet vártam, hozták is az eredményt, nagyon örülök Farkas Péter bajnoki címének, ezzel ugyanis jogot formálunk arra, hogy külföldi versenyeken is részt vehessünk. A legkellemesebb meglepetést Robotka Máté okozta, aki első K1-es meccsét elsőmenetes KO-val fejezte be, sajnálom viszont Dernóczi Balázs mérkőzését, aki bordasérüléssel érkezett a versenyre és az első térdrúgás után fel is kellett adnunk a versenyt.

A főmérkőzést Farkas Péter egyhangú pontozással nyerte, megszerezve ezzel a WPKC MMA magyar bajnoki övét.

- Nehéz mérkőzésen vagyok túl, nagyon kemény és ebben a szabályrendszerben rutinosabb volt az ellenfelem. Ennek ellenére sikerült legyőznöm, szeretném mindenkinek megköszönni a szurkolást, örülök, hogy ennyien ellátogattak a gálára – mondta az újdonsült magyar bajnok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!