Ünnepre készül a Hét Csillag Egyesület


2015-09-10 15:04:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ünnepre készül a Hét Csillag Egyesület főképe
A Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület fennállásának 20. évfordulója alkalmából október 11-ére ünnepséget szervez. A rendezvényt Pápa Város Önkormányzata is támogatja, az esemény fővédnöke Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Az ünnepségre a kínai kulturális attasé és Pápa város képviselői is meghívást kaptak.
- Sportklubunk 1990 óta működik Pápán. Kezdetekben egy budapesti egyesület szakosztályaként tevékenykedtünk, majd 1995-ben önálló pápai székhelyű sportegyesületet alakítottunk. Egyesületünkön belül szabadidő-, és versenysport szakosztály működik, emellett három ágazat oktatásával foglalkozunk: a magyar hagyományos harcművészeti irányzat a cikáda, a kínai eredetű hét csillag sáska kung-fu stílus és az orosz eredetű systema irányzat. Október 11-én szeretnénk minden olyan értéket megmutatni, amit egyesületünk fontosnak tart, így kulturális programok, harcművészeti bemutatók, kézműves vásár, különböző interaktív foglalkozások és kiállítások egyaránt megtalálhatók lesznek rendezvényünkön. Az ünnepségen az országos szövetségek vezetői, a harcművészeti stílusvezető mesterek és tanítványaik is jelen lesznek, akik közül többen bemutatóikkal is emelik a program színvonalát. A rendezvényre a határokon kívülről is érkeznek neves mesterek – tájékoztatott Pintér Péter, az egyesület elnöke.
A rendezvény helyszíne az Edvy Malom Fogadó (Pápa, Gyimóti u. 91.) és annak kiszolgáló egységei lesznek. A programok mindenki számára ingyenesen látogathatóak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!