Folytatódik a kampány


2010-03-21 19:21:21  | cikk:  | 


A kampány következő szakaszában a pártok jobbára lakossági fórumokkal készülnek az április 11-i választásokra. Az MSZP helyi szervezete március 22-én 18 órakor Gráf József Földművelésügyi és Vidékfejlesztési miniszert látja vendégül választási fórumán az Arany Griff tükörtermében. Gőgős Zoltán, a párt országgyűlési képviselője - emellett - március hónapban 11 településen tart fogadónapot. Az MSZP helyi szervezete április 6-án Szekeres Imre honvédelmi minisztert fogadja egyik rendezvénye előadójaként, a program helyszínéről és időpontjáról még egyeztetnek – tudtuk meg Pingiczer Sándortól, a párt elnökségi tagjától.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete a vidéki lakossági fórumok mellett két pápai rendezvényre készül. Március 27-én 18:30-kor Balczó Zoltán, a párt európai parlamenti képviselője érkezik a Pedagógus Művelődési Házba, a Jobbik fórumára. A párt kampánytevékenysége Wass Albert emlékesttel zárul április 8-án a Petőfi Moziban, melynek vendége dr. Hegedüs Lóránt református püspök lesz – adott tájékoztatást Orbán Imre kampányfőnök, a Jobbik helyi elnöke. 

A Fidesz-KDNP jelöltje, dr. Kovács Zoltán a szavazásig hátralévő időben lakossági fórumok sorozatán találkozik a választókkal, ugyanakkor több, országosan is ismert politikust lát vendégül. Március 22-én Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület vezetője tart fórumot Nyárádon, március 29-én Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője várja az érdeklődőket a JMK-ban, április 6-án pedig Soltész Miklós, a Fidesz szociális kabinetjének vezetője érkezik Pápára - tudtuk meg Áldozó Tamástól, a Fidesz kampányfőnökétől.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!