Nyílt napra várják a színjátszás iránt érdeklődő fiatalokat


2015-09-08 20:51:25  | cikk: Babos Petra  | 


Nyílt napra várják a színjátszás iránt érdeklődő fiatalokat főképe
A Teleszterion Színházi Műhely a pécsi Eck Imre Alapfokú Művészetoktatási Intézmény égisze alatt idén is elindítja művészeti iskolás képzésen színjátszó csoportjait.
A színház a tavalyi évben mintegy 120 diákot foglalkoztatott, ebben az évben először kisebb korosztály számára is szeretnének vegyes csoportokat létrehozni. A tagtoborzót 2015. szeptember 10-én 17.00 órai kezdettel tartják, majd nyílt nappal folytatódik a program, ahol az érdeklődőkkel színházi játékokat, drámajátékokat játszanak kötetlen formában. Olyan 4-11. évfolyamba járó diákokat várnak, aki érdeklődnek a színpadi- és előadóművészetek iránt, vagy csak egyszerűen egy jó közösség tagjaként vennének részt a munkában.
A tanév során számtalan egyéb programot, közösségi eseményt szerveznek és természetesen megismerkednek a tűzszínházi munkánkkal is - tájékoztatta hírportálunkat Komáromi Sándor és Herczeg Diána drámatanárok.
A nyílt nap helyszíne a Huszár lakótelepen lévő Helyőrségi Művelődési Otthon, a HEMO, időpontja 17.00 és 18.30 között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!