Tehetségeket várnak (Frissítve)


2015-09-08 15:17:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tehetségeket várnak (Frissítve) főképe
Az Európai Sporthét keretében asztalitenisz tehetségkutatót hirdetett a Pápa és Környéke Asztaliteniszezői SE és a Jákó-Klub Egyesület Asztalitenisz Szakosztálya. Szeptember 11-én, pénteken 14.30-tól 17.00-ig várják az érdeklődőket a Szent István út 12. alatt. Játékos vetélkedőt és bemutató mérkőzést is terveztek, de ez utóbbiak technikai okok miatt bizonytalan időre halasztásra kerülnek, ugyanakkor az edzés-, játék- és versenyzési lehetőségekről továbbra is tájékozódhatnak az érdeklődő gyerekek és szüleik, kísérőik - tudtuk meg Nyőgér István szakosztályvezetőtől.
Az Európai Sporthét Magyarországon igazából Sporthónap. A Magyar Szabadidősport Szövetség tájékoztatása szerint a sporthét szeptember 7. és 13. között zajlik majd Európa 31 országában, Magyarországon azonban hetedikétől egészen a hónap végéig lehet csatlakozni a kezdeményezéshez. Az Európai Sporthét célja, hogy minél több embert mozgásra bírjon, ezáltal a rendszeres sportolást népszerűsítse.
- Az Európai Bizottság felhívja a sportegyesületeket, iskolákat, közösségi csoportokat és az egyéneket is, hogy vegyenek részt és szervezzenek sporteseményeket saját közösségükben. A program égisze alatt lehetnek kisebb-nagyobb események - az új ötletektől kezdve a régen tervezettekig, a nyílt labdás edzésektől a szervezett sétákig, minden sporttevékenység elképzelhető - olvasható a közleményben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!