Bravúrt hajtott végre a Bakonyerdő


2010-03-21 14:41:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Bravúrt hajtott végre a Bakonyerdő főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság 15. fordulójában a sereghajtó Bakonyerdő Elmax Vasas SE a tabella második helyén álló Ácsi Kinizsi SE-t fogadta a Városi Sportcsarnokban. A mieink múlt héten Győrújbaráton vereséget szenvedtek, míg az Ács is két góllal kikapott a Georgikontól, 26-28 arányban. A házigazdák a Bita, Becsei, Cziklin, Szabó, Kapcsándi Zsolt, Sarus, Berta, Róth, Kapcsándi Kristóf, Takács, Szakács, Tolner, Kondor, Pethő kerettel vágtak neki a találkozónak, ami jól is indult, hiszen a mérkőzés elején három góllal elhúzott a Bakonyerdő. A vendégek két gólnál közelebb nem tudtak kerülni, ráadásul az első félidő utolsó 10 percét nagyon megnyomták a vendéglátók, 7-6-os állás után 12-7-re húztak el. A félidőben 14-9-et mutatott az eredményjelző. A második játékrészben sem változott a meccs képe, a mieink magabiztosan őrizték előnyüket, melynek köszönhetően újabb győzelemnek tapsolhattak a kilátogató hazai drukkerek, a végeredmény 30-23 lett. A játék minden elemében jobb volt a pápai csapat, teljesen megérdemelten tartotta itthon a két pontot. Sajnos a csapat első számú kapusát sérülés miatt le kellett cserélni az első játékrészben, remélhetőleg a hálóőrre minél rövidebb kényszerpihenő vár. A sorsolás szeszélye folytán most háromhetes bajnoki pihenő következik, ezalatt edzőmérkőzéseken lép pályára Vesztergom Zoltán csapata.

Vesztergom Zoltán: Elégedett vagyok a mérkőzéssel és a fiúk hozzáállásával, a támadójátékunk és a védekezésünk is jól összeállt a mai napra. Nagy fegyvertény, hogy a második helyezettet le tudtuk győzni, úgy, hogy az első számú kapusunk Bita Ferenc megsérült, nagy küzdeni tudásról tettünk tanúbizonyságot.

Pápai góllövők:

Szabó Tamás 10

Kapcsándi Zsolt 9

Takács Balázs 6

Berta Gergely 3

Kapcsándi Kristóf 1

Sarus Ferenc 1

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!