Boldog családi légkörben telnek a 90 éves Szalai Istvánné mindennapjai


2015-09-06 20:40:46  | cikk: Babos Petra  | 


Boldog családi légkörben telnek a 90 éves Szalai Istvánné mindennapjai főképe
Dr. Áldozó Tamás polgármester péntek délután köszöntötte otthonában 90. születésnapja alkalmából Szalai Istvánné Tremmer Máriát. Az idős hölgy meghatottan hallgatta a kedves, szívhez szóló szavakat. Mária néni ma is jó egészségnek örvend, néha sétál a lakótelepen, hétköznapokon saját magának hordja az ebédet, de gyakran meglátogatja lányáékat, s ott segédkezik, amiben csak tud, igaz fizikai ereje miatt ideje nagy részét a Kilián lakótelepi otthonában tölti.

Tremmer Mária 1925. szeptember 4-én született Pápán. A Perutz gyár előfonójában dolgozott, fonalkészítőként. Közel negyven év munkaviszony után nyugdíjba ment. Az 1970-es években testvérét meglátogatta Amerikában. A szüleivel és hét testvérével együtt az Acsády úton laktak.  Mária néninek egy lánya, két unokája és két dédunokája. Az idős néni elmondta, nagy öröm számára, hogy 90 éves lehet, hiszen egy szerető, boldog családban él. Szerinte a hosszú élet titka is ebben rejlik. A jeles napot a hétvégén együtt ünnepelte családjával.
Isten éltesse Mária nénit!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!