Perutz FC: Vereség a sereghajtó otthonában


2015-09-06 19:03:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Perutz FC: Vereség a sereghajtó otthonában főképe
A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójában Csetényben szerepelt a Perutz FC. A tabella alapján a vendégek számítottak esélyesnek, hiszen a hazaiak három fiaskójukkal a tabella utolsó helyén szerénykedtek, Péttől, az Ajka Kristálytól és Herendtől is vereséget szenvedtek. Ami a mieinket illeti, a bajnokságban jól sikerült a rajt, hiszen mérlegük két győzelem és egy döntetlen volt, a hétközi kupafordulóban viszont nem várt vereséget szenvedtek, ami egyben a búcsút is jelentette számukra, ezt a teljesítményt mindenképp feledtettni szerették volna a játékosok. Marton Miklós a „Győztes csapaton ne változtass” elvet követve a Sümeg elleni kezdőt küldte pályára, a pápaiak a Szijjártó – Palkovics, Tóth M., Orovecz, Györkös – Badics, Horváth Á., Szabó Bálint, Mészáros, Páli – Venczel felállásban vágtak neki a találkozónak. Az első félidőben gólt nem, csak helyzeteket láthatott a kilátogató publikum. A második játékrészben aztán alaposan felpörögtek az események, a 61. percben Takács játékvezető kakaskodás miatt a fegyelmezetlen Venczel Zoltánt azonnali pirossal leküldte a pályáról, az esetnél a hazaiak játékosa, Bíró Attila is megkapta második sárgáját, így ő is mehetett zuhanyozni. Hat perccel később megszerezte a vezetést a Csetény, egy szöglet után a tétovázó Szijjártót Kottyán közelről mattolta 1-0. A hátralévő időben mindent megtett az egyenlítésért a Perutz, két alkalommal is csak a kapufa mentette meg a hazai csapatot, ám nem sikerült betalálni, ezzel a pápai együttes elszenvedte első vereségét a pontvadászatban. A bajnokságban hazai találkozó következik, szeptember 12-én 19 órai kezdettel a Peremarton lesz az ellenfél, az azt követő héten pedig a Veszprém elleni idegenbeli rangadót játsszák.

Csetény – Perutz FC 1-0 (0-0) Gsz.: Kottyán

Marton Miklós: Nem volt egy jó mérkőzés. Az ellenfél játéka kimerült abban, hogy előrerúgták a labdát, és várták, hogy a kapunk előtt ezekből valami kialakuljon. A keskeny pálya miatt a középpályán nem tudtuk megvalósítani, amit szerettünk volna, a védelem viszont jól tette a dolgát. A végén még három-négy ziccerünk kimaradt, ami pedig a kiállítást illeti, Venczel Zoltánnal le fogok ülni és megbeszéljük a történteket, ilyen többet nem fordulhat elő.

Csetény: Tálos – Jakab, Hárer, Hornyacsek, Bíró – Vincze, Kottyán, Fenyvesi Á., Fenyvesi M. – Molnár, Pass

Perutz FC: Szijjártó – Palkovics (’68 Marton), Tóth M., Orovecz, Györkös – Badics, Horváth Á., Szabó Bálint, Mészáros, Páli (’87 Ughy)– Venczel

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!