Megkezdték a felkészülést a kosarasok


2015-09-03 07:47:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdték a felkészülést a kosarasok főképe
A Motax Concordia Pápa KC megkezdte a felkészülést a szeptemberben induló NBI/B-s kosárlabda bajnokságra. A Városi Sportcsarnokban a kezdeti időszakban heti két edzésen vesznek részt a játékosok, a későbbiekben ez az edzésszám természetesen növekedni fog. Vajda Balázs edző érdeklődésünkre elmondta, a játékoskeretben minimális változás várható, céljuk az, hogy amennyire csak lehet, egyben tartsák a keretet, a bajnokságban pedig még a tavalyinál is nehezebb dolguk lesz, hiszen rendkívül kiegyenlített a mezőny.
- Sajnos a felkészülés egy részében Keresztes Rafaellt egy lábműtét miatt nélkülözünk kell, de bízom benne, hogy meghatározó játékosunk hamarosan be tud kapcsolódni a munkába. Távozó oldalon Sömenek Martint és Simon Lászlót kell megemlítenem, jó hír viszont, hogy Fülöp András és Rédei Bálint hosszú idő után ismét a pápai csapatot erősíti, mellettük Bereczki Márk, Kacskó Csaba és Karagity Milán is nálunk folytatja pályafutását. Szükség is lesz jó játékukra, hiszen talán még a tavalyinál is nehezebbnek ígérkezik az idei menetelés, szinte minden csapat komoly erősítést hajtott végre, épp ezért az első hatba kerülés is bravúros eredménynek számítana.
Vajda Balázs elmondta, az edzések mellett több felkészülési tornán is részt vesznek, a legközelebbi a hazai rendezésű Balogh József Emléktorna lesz, szeptember 6-án a házigazdák mellett Sopron, Veszprém és Szombathely lép a Városi Sportcsarnok küzdőterére.

A menetrend:
9:30 SMAFC – Hoya Pannon Egyetem
11:30 Motax Concordia Pápa KC – Szombathely
15:45 Bronzmérkőzés
18:00 Döntő

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!