Lezárult a nyári atlétika szezon


2015-09-01 13:26:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Füredi Zoltán  | 


Lezárult a nyári atlétika szezon főképe
A Pápai SE atlétái augusztus végén a fővárosi Ikarus pályán a junior, ifjúsági és serdülő Magyar Liga versenysorozat utolsó állomásán vettek részt, mellyel lezárták a nyári versenyszezont. A korosztálytól és versenyszámtól függően öt illetve hat állomásból álló bajnokság záró eseményén az ifiknél Csébi Fruzsina állt dobókörbe, a gyerekeknél Füredi Dániel pedig 300 méteres síkfutásban versenyzett.
- Mindkét versenyzővel elégedett vagyok – értékelt Kis Károly. Igaz, a ligaversenyen Fruzsina a három bemelegítő dobásnál kivétel nélkül 58 méter fölé hajította a három kilogrammos szert, a versenyen viszont „csak” 56 méter fölé jutott (56,35), ám ez is elég volt ez első helyhez. Kerestük az okát a visszaesésnek, megmondom őszintén nem jutottunk megoldásra, talán a rekkenő hőség az, ami miatt elmaradt a bemelegítő köreitől. Füredi Dániel adottságai miatt inkább hosszútávfutónak mondanám, 2004-es születésűként ettől függetlenül elindult 2003-ban születettek mezőnyében, a 300 méteres távon Daninak a nagy meleg ellenére is sikerült megjavítania a Veszprémben futott 51,03-as idejét, egyéni legjobbja mostantól 50,87, gratulálok új egyéni csúcsához, mely a dobogó legalsó fokához volt elegendő.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!