„Emlékezni egy régi jó barátra, ha szomorú is, emlékezz velem!„


2010-03-20 17:12:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


„Emlékezni egy régi jó barátra, ha szomorú is, emlékezz velem!„ főképe
2010. január 8-án életének 23. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Németh Gábor. Ma délelőtt barátok, volt osztálytársak, csapattársak egy barátságos labdarúgó tornára gyűltek össze a Weöres Iskola tornatermébe, hogy ezúton is megemlékezzenek a fiatalemberről. Hat csapat, a Pápai Rendőrkapitányság, Nagygyimót, Ugod, a Petőfi Gimnázium, Homokbödöge és a Monitor FC körmérkőzéses rendszerben döntötte el, hogy ki kapja a tornagyőztesnek járó serleget. A meccsek jó hangulatú, sportszerű, baráti vetélkedést hoztak, melyen a résztvevők természetesen hangsúlyozták, hogy az eredmény másodlagos, hiszen a cél nem is lehet más, mint a közös emlékezés. A lebonyolításhoz nyújtott önzetlen segítségért a szervezők ezúton is köszönetet mondanak Horváth Attilának, a Weöres Iskola igazgatójának valamint ifj. Hernádi Tamásnak (HETA érem- és serlegkereskedés). A torna nem titkoltan hagyományteremtő céllal jött létre, remélhetőleg jövőre egy újabb nagyszabású tornának lehetünk szemtanúi.

Végeredmény:

  1. Petőfi Sándor Gimnázium
  2. Monitor FC
  3. Ugod SE
  4. Nagygyimót SE
  5. Homokbödöge SE
  6. Pápai Rendőrkapitányság

A csapatok képviselői a torna legjobb kapusának Kasza Lászlót (Monitor FC) választották, míg a legjobb játékosnak járó címet Németh Zoltán vihette haza a nagygyimóti alakulatból. A gólkirály 8 találattal a tornagyőztes csapatból került ki Szabó Bence révén.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!